Vis

Discussie in 'De lounge' gestart door hollandsenieuwe, 5 apr 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. hollandsenieuwe

    hollandsenieuwe Niet meer actief

    Misschien een hele domme vraag, maar wat bestellen jullie altijd bij de visboer? En moet je dat nog klaar maken? Zo ja, hoe doe je dat.
    Ik ben eens toe aan wat verandering heb altijd kibbeling
     
  2. Lisa2

    Lisa2 Fanatiek lid

    21 apr 2013
    3.539
    1.551
    113
    Neem je Hollandse Nieuwe😜
     
  3. MamavanLieverd

    MamavanLieverd VIP lid

    1 dec 2014
    7.394
    5.298
    113
    Realiseer je je dat dit met jouw nickname een heel grappig topic is al?
    Zelf ben ik overigens niet gek op haring ;).
    Als lunch is het hier ook vaak kibbeling, maar bij het avondeten zalm, zeewolf, kabeljauw, makreel, etc. etc. Wel altijd filet hier, want ik heb een hekel aan ongefileerde vis op mijn bord (of vlees met botten, zelfde categorie ;)).
     
  4. rocketscience

    rocketscience Fanatiek lid

    16 feb 2015
    4.272
    3.239
    113
    Vrouw
    > gestoomde makreel, heerlijk op brood samen met rucola, aioli.
    > wokgarnalen, die bakken we licht op en doen we door een gerecht met bijvoorbeeld quinoa, kruiden, tomaat.
    > paling, ook zo lekker op brood
     
  5. Sascha87

    Sascha87 Actief lid

    3 dec 2014
    419
    114
    43
    Garnalenkroket
    Paling
    Vers gerookte zalm
    Licht gegrilde tonijn
    Haring
    Lekkerbekje
    Vispalet met allerlei soorten koude vis.
    Wokschotel met verschillende soorten vis
    Zalmwrap
    Gevulde zalm
    Makreelsalade
    Makreel

    Allemaal heerlijk! We zijn dol op vis hier thuis!
     
  6. Sun01

    Sun01 Fanatiek lid

    10 dec 2014
    2.029
    227
    63
    Hahahaha echt he
    Ik wilde het al typen:D
     
  7. Uuz

    Uuz VIP lid

    8 dec 2014
    6.241
    818
    113
    Heerlijk, vis! Zalmfilet (om te bakken met b.v. een mosterdsausje, of uit de oven met tomaatjes erop, of ingepakt in alufolie met komkommer, uienringen, kruiden, kappertjes etc, of gemarineerd in honing/vissaus en dan grillen), slibtong, makreelfilet om salade van te maken (of bij de hutspot met mosterdsausje, of in een thaise groene curry), tijgergarnalen om te grillen voor bij de risotto of thais eten, roodbaars filet (gegrild met auberginepuree),meervalfilet (voor in frans vispotje met stokbrood) . En mosselen natuurlijk (stomen in kruiden/soepgroenten/witte wijn). Etc etc!
     
  8. Kolibrie

    Kolibrie VIP lid

    29 jun 2008
    5.767
    423
    83
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Broodje haring met uitjes, makreelfilet (wat ik thuis dan op wit brood doe), kibbeling of lekkerbek. Soms een broodje garnalenkroket. Mijn man soms een broodje paling.
     
  9. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Scholfilet, lekkerbek, zalm, haring. Heerlijk bij een salade.
     
  10. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Zeebaars, goudbrasem, zalm, forellen, sardines, makreel, rog, haai, inktvis.
     
  11. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    31 jul 2013
    5.678
    2.001
    113
    Vrouw
    Hier eten we regelmatig kibbeling, haring, lekkerbek, zalm, forel of paling.
     
  12. Snoeki

    Snoeki Fanatiek lid

    30 jan 2014
    2.334
    258
    83
    Kabeljauwhaasjes zijn ook heerlijk
     
  13. hollandsenieuwe

    hollandsenieuwe Niet meer actief

    Haha, ik ben mij inderdaad bewust van de naam i.c.m. de topictitel ;) Bedankt voor jullie reacties, hebben jullie ook weleens de wokschotel geprobeerd? Denk dat ik dat binnenkort maar eens ga proberen
     
  14. Champetter

    Champetter VIP lid

    5 mrt 2013
    6.825
    3.809
    113
    Bij mij varieert het van een kibbeling, een tonijn steak, lekkere stevige witvis tot schaaldieren, oesters en kreeften.
     

Deel Deze Pagina