negatieve test, maar overtijd

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Kim29, 10 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Kim29

  Kim29 Lid

  30 mei 2007
  11
  0
  0
  Hallo!

  Ik ben drie dagen overtijd. Heb een regelmatige cyslus Ik heb last van misselijkheid en steken in mijn liezen. Verder heb ik geen ongikrampen zoals normaal. Echt alleen maar last van steken en een trekkerig gevoel aan de zijkanten van mijn onderbuik (richting liezen). Vanmiddag heb ik een test gedaan, maar helaas negatief. Ik heb vandaag heel veel water gedronken, zou dat invloed kunnen hebben?

  Heeft iemand hier ervaring mee?
   
 2. Je zou het morgenvroeg nog een keer kunnen proberen. Anders even langs de huisarts. Hoop voor je dat het raak is. Ik duim voor je!
   
 3. woonboot

  woonboot Lid

  3 jul 2007
  13
  0
  0
  ik ben al 14 dagen overtijd. vanmorgen urine afgegeven bij het ziekenhuis....ben heel benieuwd. Vertrouwen jullie de huistesten?
   
 4. Ik wel. Ik had een clearblue. De huisarts zei dat als die positief aangaf hij er ook vanuit ging dat het wel goed zat.
   
 5. woonboot

  woonboot Lid

  3 jul 2007
  13
  0
  0
  oke, maar ik bedoel meer dat als hij negatief aangeeft. Veel vrouwen zijn zwanger, maar de test geeft dan toch negatief aan.
   
 6. Amsy

  Amsy Bekend lid

  8 jun 2007
  559
  0
  0
  In essentie klopt dat van die negatieve test, maar dan kan dat alleen als je NOG onvoldoende HCG produceert. Als je zeker weten enkele dagen over tijd bent met een regelmatige cyclus dan is de test 99% betrouwbaar, dus ook 99% gevoelig. Dus als de test dan nog steeds zegt negatief dan ben je hoogst waarschijnlijk niet zwanger.
   
 7. ikke1981

  ikke1981 VIP lid

  14 apr 2006
  13.689
  0
  0
  Den Haag
  ik vind de huistesten betrouwbaar
  Komt denk maar bij weinig vrouwen voor dat een de test negatief aan geeft en dat ze later toch zwanger blijken te zijn.
   
 8. Ikke77

  Ikke77 Lid

  11 jul 2007
  53
  20
  8
  Hallo,
  Ik ben nu nu 4 dagen overtijd en heb klachten die naar mijn idee op een zwangerschap kunnen duiden: misselijkheid, vermoeidheid, gezwollen borsten met blauwe aders erop. Ik heb vanmiddag een test gedaan en die was negatief.
  Normaal gesproken is mijn cyclus heel regelmatig.
  Ik hoop echt dat ik zwanger ben. We zijn nu 3 jaar bezig en ik heb al 2 miskramen en 1 buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad.

  Zijn er meer mensen die negatieve testen hebben terwijl ze wel het idee hebben dat ze zwanger zijn?
   
 9. petty

  petty Actief lid

  10 jul 2007
  451
  0
  0
  oh hou op, hier nog zo 1...wordt er gek van, maandag ook negatief getest, ik ga vanmiddag even langs de huisarts, ik maak me zorgen dat ik misschien een onsteking heb ofzo...het gekke is ik heb al anderhalve week heel laag onderin mijn buik van die steekjes, maar wordt niet ongesteld..en dit is nog maar 1 ding van alle kwaaltjes...heel vreemd..

  ik zou als ik jou was gewoon over een week nog een keer testen als je nog niet ongesteld bent geworden! hoop het voor je meid!

  liefs
   
 10. dolfijn24

  dolfijn24 Lid

  2 aug 2006
  36
  0
  0
  huisvrouw
  landgraaf
  hallo allemaal
  ben nu 15 dagen overtijd heb ook een test gedaan en die was ook negatief moet de 27ste naar de gyn en dan krijg ik een echo
  ja dat hoor je ook vaak dat er vrouwen zijn die ook negatiefen testen hebben gedaan en toch zwanger zijn
  ik zal voor jullie duimen

  liefs nathalie
   

Deel Deze Pagina