Ja dat kan inderdaad. Alleen ik vindt hem dan niet meer zo lekker als ik dat gedaan heb. Dan is ie een beetje waterig.
Het kan idd, maar ik vind dat je wel veel verschil proeft. Als je hem net gebakken hebt is ie veel lekkerder...
Om hem daarna minder waterig te maken kan je hem ook na het ontdooien even opwarmen in de oven... Ook heel lekker met een bolletje vanilleijs dan Wel eerst zeker weten of het verse taart is, anders mag hij zeker niet terug in de vriezer...
J je kunt een appeltaart goed invriezen. Maar wil je 'm ontdooien, wat je trouwens prima per puntje kan doen als je 'm voor het invriezen in stukken snijdt, dan kun je de taart het beste laten ontooien op een rooster van bijvoorbeeld de oven, haal 'm wel eerst uit de doos. Laat je de taart in de doos zitten dan heb je kans dat je een kartonsmaak aan de bodem krijgt. Een flinke toef slagroom erbij en eventueel een plake verse appel ter garnering en je visite zal niet zo heel vlug het verschil merken hoor!