Filetlapjes kruiden, wat gebruiken jullie?

Discussie in 'De lounge' gestart door missym, 17 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    Ik heb wat filetlapjes liggen en vroeg mij af wat voor kruiden jullie gebruikten om ze mee te kruiden?

    Ik doe normaal gesproken griekse kruiden, maar wil eens wat anders.....
     
  2. 1eKruimeltje

    1eKruimeltje Bekend lid

    16 jun 2009
    974
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik gebruik rundvlees kruiden van verstegen en anders wat peper en zout.
     
  3. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Inderdaad peper en zout. Die heb je tegenwoordig ook te koop gecombineerd. Wit/zwart potje van Jozo.
     
  4. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    peper en zout sowieso natuurlijk maar verder niks?? dat doe ik bij bijna geen enkel stukje vlees...
     
  5. Marijke1982

    Marijke1982 Niet meer actief

    Ik doe vaak Cajun kruiden van verstegen er overheen. Lekker pittig.
     
  6. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
  7. BabeBabe

    BabeBabe VIP lid

    14 jul 2009
    13.173
    3
    0
    Logistiek
    Fryslan
    je kan tegenwoordig ook van die zakjes kopen met een soort paneergoed, van Silvo volgens mij? dan haal je het filetlapje door wat ei en dan door het paneergoedje, heb je erg lekkere smaken van!
     
  8. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    14.027
    1.851
    113
    Provincie Groningen
    Cajun kruiden!
    of
    Barbeque/grill kruiden ook van versteeg
     
  9. Veraenroy

    Veraenroy Fanatiek lid

    2 apr 2006
    3.019
    0
    0
    Japanse kruiden van versteeg!
     
  10. Sannehai

    Sannehai Niet meer actief

    ik heb vd week een soort van bbq kruiden er op gedaan, kweet niet precies wat er allemaal in zat maar je kon het voor van alles gebruiken, was best lekker.

    anders doe ik ook vaak italiaanse kruiden, en ik ehb ook een potje waar zeezout gemengd zit met allemaal lekkere kruidjes (zo'n torentje met verschillende vakjes)

    daar zit dan bv knoflook,zongedroogde tomaat enzo in en ook zeezout met citroen knoflook en peper ook erg lekker..

    ik doe altijd maar wat:p
     
  11. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Ik vind het ook altijd lastig maar meestal is het peper en zout. Laatst hadden we provencaalse kruiden gedaan, dat was ook lekker (moet je wel van tijm houden)
     

Deel Deze Pagina