Nooit gedacht..

Discussie in 'Vlindertjes tot 16 weken' gestart door Mayflower, 3 jan 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. LadyH88

  LadyH88 Bekend lid

  12 mei 2015
  800
  274
  63
  @Mayflower wat verdrietig, ik krijg er kippenvel van, verschrikkelijk. Ik zit ongeveer in hetzelfde termijn als jij zit, ik kan het me niet eens voorstellen als die hele droom een luchtbel blijkt te zijn:cry::(.
  Kan me voorstellen dat je ergens 'hoopt' dat er een oorzaak wordt gevonden, dan is het misschien wat makkelijker te accepteren.
  Heel veel sterkte, neem je tijd!
   
 2. Mayflower

  Mayflower Actief lid

  21 okt 2018
  427
  203
  43
  Vrouw
  We houden er rekening mee dat er niks gevonden gaat worden en gewoon domme pech hebben. Gelukkig gaat het herstellen wel goed en mogen we snel weer verder. Okal klinkt dat heel raar. Jackson zal altijd ons 2de kindtje blijven. Maar we hopen natuurlijk wel weer zwanger te worden en dat alles goed mag gaan en dat bryan en Jackson grote broers mogen worden.

  En wat spannend voor jou ik hoop dat je een prachtige zwangerschap te gemoed gaat. En van de zomer een pracht kind in je armen mag hebben:)

  En dankjewel voor je lieve woorden
   
 3. LadyH88

  LadyH88 Bekend lid

  12 mei 2015
  800
  274
  63
  Tuurlijk blijft hij jullie tweede kindje . Hopelijk is een derde jullie gegeven en mogen de jongens grote broer worden:).
   
 4. MaLuc

  MaLuc Fanatiek lid

  2 sep 2018
  1.425
  1.026
  113
  Vrouw
  Sterkte @Mayflower, wat ontzettend verdrietig.
   
 5. Curitiba

  Curitiba Fanatiek lid

  21 dec 2015
  1.437
  386
  83
  Ach nee wat een verdriet. Een echte nachtmerrie. Heel erg veel sterkte voor jou en je man en zoontje.
   
 6. Sterretjeindenacht

  Sterretjeindenacht Actief lid

  27 dec 2018
  267
  40
  28
  Vrouw
  @Mayflower ik vind het zeer spijtig dat ze geen reden hebben gevonden wrm dit is gebeurd.
   
 7. Mayflower

  Mayflower Actief lid

  21 okt 2018
  427
  203
  43
  Vrouw
  Dankjewel voor jullie lieve woorden.
  We hopen dit snel en plekje te kunnen geven.
  Binnenkort een prachtige tattoo laten zetten voor onze kleine man.

  Gisteren nog met spoed naar t ziekenhuis na ineens zwaarbloedverlies en een gigantische soort weefsel verlies vergrote van me hand. Bleek restweefsel met bloedstolsels. Gelijk geholpen en ben schoon verklaard onofficieel. Omdat de gyn zelf alles heeft verwijderd maar ze moeten wachten tot 6 feb.

  @Sterretjeindenacht hoe gaat het nu met jou?
   
 8. Sterretjeindenacht

  Sterretjeindenacht Actief lid

  27 dec 2018
  267
  40
  28
  Vrouw
  @Mayflower wij gaan ook voor een tattoo voor ons prinsesje :)

  Wat ben ik blij voor jou dat je schoon bent verklaard zo kan je het tenminste lichamelijk afsluiten hetgeen ik zelf ook graag zou willen.

  Ik denk dat ik nu men maandstonden heb, of wel is het een tussentijdse door dat niet alles weg is ik weet het niet. Ik hoop in ieder geval dat het door zet en alles eruit is. Controle is 22/01 het begint te korten eindelijk.. 7w wachten in onzekerheid is heel frustrerend. En ik hoop nog steeds op het wonder dat ik dan schoon wordt verklaard, anders moet ik nog eventjes doorgaan hiermee.

  Xx
   
 9. Mayflower

  Mayflower Actief lid

  21 okt 2018
  427
  203
  43
  Vrouw
  Ik heb het geluk gehad dat bij mij de placenta er gelijk bijna achter aan kwam na dat Jackson was geboren.

  De gyn zei tegen mij dat de meeste vrouwen na die 6 a 7 weken wel schoon worden verklaard. Mijn baarmoedermond staat nog helemaal open. Dus me lichaam was heel hard bezig nog en die merkte dat er nog prut in mij zat en eerste dat gisteren ineens eruit. En in het ziekehuis heeft de gyn met een tang de rest er uit getrokken. En was nog behoorlijk wat. Daarna heeft ze met de echo gekeken. En zat het er netjes uit en was het ook geslinkt. Van 158 mm
  Naar 103mm ofzo dat is dus goed blijkbaar heb daar geen kaas van gegeten.
  Ik hoop zo dat je ook schoon word verklaard.
  Maar maken ze je dan niet schoon ? Hier bij mijn zeiden ze als je veel buikpijn krijg of nog steeds veel bloedverlies. Of langer dan 2 weken dan moest ik even bellen. Bloedverlies is bij mij nu minimaal eigenlijk. Willen graag weer verder maar denk dat ik toch maar even een cyclus afwacht voordat we weer vol in het zadel gaan.
  Ik duim dat je schoon ben

  X
   
 10. Sterretjeindenacht

  Sterretjeindenacht Actief lid

  27 dec 2018
  267
  40
  28
  Vrouw
  @Mayflower heb na de bevalling curretage gehad dus ze hebben het geprobeerd. Maar ze zei dat het heel moeilijk was en dat het weer zodanig vergroeid zat met men baarmoeder.
  Waarom ze dan niet verder gedaan hebben tot het ok was geen idee.. miss om geen schade te maken?
  Bloedverlies is bij mij ook minimaal gebleven enkel nu helderrood bloed. Maar geen stukjes tot hiertoe. Toen ik belde en vroeg of ik niet vroeger op controle mocht zei ze dat ik eerst men menstruatie moest krijgen omdat er dan nog stukken konden mee komen.
  Maar ik heb er weinig hoop in dat het van zichzelf naar buiten komt als ze al beginnen het was heel moeilijk enz.. vrees ik dat dit niet kan.. we zullen het de 22ste zien. Lets hope van wel uiteraard anders nog wat nasleep te doen.. xx
   
 11. Mayflower

  Mayflower Actief lid

  21 okt 2018
  427
  203
  43
  Vrouw
  Oeff
  Dat is nog een vervelde nasleep ook dat het al zo snel vergroeid zat. Hopen dat het toch weg is. Zal wel fijn zijn dat kan je het gewoon afsluiten.
   
 12. Vero0504

  Vero0504 Fanatiek lid

  17 nov 2016
  4.334
  1.719
  113
  Ik wil je heel veel sterkte wensen met dit verdriet @Mayflower het is denk ik echt een klap in je gezicht als je dat ineens mee moet maken. Hopelijk kan je het met de tijd een plekje geven.

  Wij waren deels voorbereid op een mogelijk slechte uitslag, al is t nog steeds een klap als die daadwerkelijk komt. Ergens volgende week zal ik waarschijnlijk moeten gaan bevallen van mn zoontje, dan net 15 weken oud. Mn hart en verstand zegt dat t beter is zo, mn hormonen werken alleen nog niet mee.
   
 13. Mayflower

  Mayflower Actief lid

  21 okt 2018
  427
  203
  43
  Vrouw

  Shot zeg dat is helemaal niet leuk.
  Maar de klap ongeacht of die voorbereid is of niet is groot. Mijn moederhart wilde hek ook niet los laten desondanks dat die er al niet meer was. Ik wenste in me bed snachts dat het hartje toch zou kloppen dat alles maar een verdomde nachtmerrie was. Ik was zo kwaad op me zelf hoe mijn lichaam dit kon doen. (Als kan je er zelf niks aan doen) ik voelde me in de steek gelaten.

  Voor jullie ook heel veel sterkte. Is dr uitslag uit de nipt gekomen? Ja die hormomen. Wat een verschrikkelijke kreng is dat zeg. Helemaal als je het los moet laten.

  Dikke knuffel
   
 14. suuz09

  suuz09 Bekend lid

  14 jan 2009
  685
  269
  63
  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon Jackson en helaas ook gecondoleerd!
  Heel veel sterkte de komende tijd
   
 15. M_L_M

  M_L_M Actief lid

  6 mei 2017
  155
  78
  28
  Wat een heftig verhaal... ik wil je heel veel sterkte wensen.
  Helaas hebben wij hetzelfde meegemaakt. Ons zoontje is 2 jaar geleden ook op 4 januari geboren na 17 weken zwangerschap. Ook opeens geen hartslag meer bij een standaard controle. Is nooit een oorzaak voor gevonden...

  Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
  Ik ben hetzelfde jaar nog bevallen van een gezonde zoon, het kan dus echt weer goed gaan. Hou vertrouwen
   
 16. Robijn89

  Robijn89 VIP lid

  1 feb 2015
  5.185
  2.307
  113
  Vrouw
  Gefeliciteerd en gecontoleerd met jullie zoontje. Heel veel sterkte en liefde toegewenst.
   
 17. Sterretjeindenacht

  Sterretjeindenacht Actief lid

  27 dec 2018
  267
  40
  28
  Vrouw
  Ik heb gebeld want ik begin wel enorme buikpijk te krijgen straks begint die boel te infecteren. Ben het beu van te wachten, mag morgen eindelijk gaan ik ben benieuwd..
   
 18. Kimmetjuh90

  Kimmetjuh90 VIP lid

  14 dec 2017
  12.243
  6.682
  113
  Vrouw
  Postbezorgster
  Ik wil je heel veel sterkte wensen :(
  Vreselijk... ik zit nu rond t zelfde termijn, en ik huil gewoon voor jou! Wat is dit oneerlijk zeg :cry:
  De nachtmerrie van iedere ouder! Hopelijk kunnen jullie dit een plekje gaan geven, dikke knuffel!

  En Jackson is een prachtige naam voor jullie engel!
   
 19. Mayflower

  Mayflower Actief lid

  21 okt 2018
  427
  203
  43
  Vrouw
  We hebben besloten om het lot zijn gang te laten gaan. We hopen ooit nog een 3de kindtje van ons in onze armen te sluiten. Gezond en wel. Ik ben alleen zo'n bang dat ik helemaal panisch word als ik uiteindelijk zwanger word.
  Vanavond word mijn tattoo gezet ik ben heel.benieuwd hoe het er uit gaat zien. (Heb er al een paar hoor haha) word een baby met engel vleugels met de tekst your wings were ready but our hearts were not. En Jackson 04-01-2019

  @Sterretjeindenacht .. owjee dat klinkt niet goed. Hoelaat mag je? Ik hoop zo voor jou dat het nu schoon is en dat jullie weer verder kunnen.

  @M_L_M verschrikkelijk is dat he.. kom je blij bij een controle en ineens word al je leven uit je gezogen. Hoe snel raakte je weer zwanger? Redelijk snel dan volgens mij. Hoop ook dat het bij ons mag gebeuren vond je dat niet heel moeilijk of eng?

  @Kimmetjuh90 het is vreselijk om uit die prachtige bubbel gemept te worden. We hopen snel weer verder te kunnen en hopelijk mogen we dit jaar of volgend jaar een prachtig kindtje in onze armen sluiten. Ik wens jou een prachtige zwangerschap toe en dat je een prachtige zoon of dochter in je armen mag sluiten. Jij huilt voor mij en ik ben blij en gelukkig voor jou.
   
 20. M_L_M

  M_L_M Actief lid

  6 mei 2017
  155
  78
  28
  Ik was na 4 maanden weer zwanger, redelijk snel dus. De zwangerschap zelf was echt vreselijk... die onzekerheid is echt heel moeilijk. Eerst dacht ik na 17 weken zal het vast beter gaan want dan is die termijn tenminste voorbij. Maar dat was helaas niet zo. Pas toen hij gezond en wel geboren was kon ik genieten van hem. Omdat ik zo snel weer zwanger was heb ik wel gemerkt dat ik pas afgelopen zomer alles heb kunnen verwerken. Toen was de rust er om het zo goed en zo kwaad als het gaat te verwerken.
   

Deel Deze Pagina