November 2010 mama's --- deel 3

Discussie in 'De mama's' gestart door Coco, 30 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Debbykoops

  Debbykoops VIP lid

  20 mrt 2007
  12.175
  0
  0
  Noord-Holland
  Omdat owen zoveel last van zijn oren heeft gaan we naar de kno arts. En ook praat hij nog niet, wat enerzijds met zijn oren te maken kan hebben of gewoon dat hij later is met praten.
   
 2. Debbykoops

  Debbykoops VIP lid

  20 mrt 2007
  12.175
  0
  0
  Noord-Holland
  Had Wendy nog even gesproken en alles gaat baar omstandigheden goed. Ze voelt zich beter dan na de ks van yinthe. En met rhody gaat ook alles goed, hij was vanochtend nog misselijk door inslikken van vruchtwater maar ook dat gaat beter.
   
 3. wendy2010

  wendy2010 Fanatiek lid

  25 jan 2010
  4.155
  0
  0
  fulltime mama
  Goes (ZE)
  Hallo allemaal!!!
  bedankt voor de felicitaties!!!
  even in het kort:
  a.s. woensdag zou ik de geplande keizersnee krijgen...
  maar zaterdagmiddag ben ik met Yinthe gaan sleeen en 's avonds kreeg ik weeen.. nou dat was ook niet voor het eerst dus ik gaf het geen aandacht maar het werdt wel steeds erger. na het douchen ook.. toen heb ik de buuf gevraagd om yinthe op bed te komen leggen want dat lukte niet meer en ze hoorde aan mijn ademhaling dat ik weeen had. op dat moment belde ludwi ook dat hij onderweg was naar huis, en toen heb ik hem ook maar meteen verteld dat ik weeen had.
  toen hij thuis kwam hebben we het zh gebeld en moesten we komen. de buuf is terug gekomen en op de bank gaan slapen, zodat Yinthe in d'r eigen bedje kon blijven slapen.
  in het zh bleek dat ik enkele cm's ontsluiting had maar niet noemenswaardig..
  moest de nacht wel blijven en met een slaappil en pcm door zien te komen.. maar dat lukte niet echt. heb in alles bij elkaar opgeteld 1 uur geslapen hooguit. maar het is dus wel even gezakt. 's ochtends kwam het weer duidelijk terug, daar was de ctg het ook mee eens, en toen besloot de gyn om die ochtend nog een ks te doen. vanwege formaat baby was dat al eerder besloten, 3 gyn's waren het daar over eens dus dan ga ik daar niet tegen in. was al lang blij dat ik een 'echte ' wee gevoeld had! hahaha
  een uur later mocht ik al naar de OK en is Rhody uit mijn buik geplukt..!
  inmiddels gaat het met mij een stuk beter al. voel me ook beter dan met yinthe na 1 dag. uiteraard nog wel pijn maar ik doe het nu allemaal wel iets rustiger aan in de hoop dat ik deze keer wel op knap en niet zo lang blijf tobben als na de vorige ks.

  ennn vandaag is die vriendin van mij, Wendy, ingeleid en ook bevallen. ze ligt gezellig naast mij met haar dochtertje Evi!
  maar ze mogen waars morgenmiddag al naar huis en ik pas woe of donderdag.....
   
 4. wendy2010

  wendy2010 Fanatiek lid

  25 jan 2010
  4.155
  0
  0
  fulltime mama
  Goes (ZE)
  babyp
  hier ook zo'n fase met Yinthe.. ze is best behoorlijk dwars en doet me soms wel pijn als ze me afwijst...

  en dan nu Rhody.. hoop dat ze het snel gaat accepteren anders zal dat haar ook geen goed doen.
  maar heb haar nu steeds alle aandacht gegeven als ze naar het zh komt. zonder rhody op mn arm.. hoop dat ik het goed
  aan pak maar dat zal de tijd leren.. .

  en dat gevoel van 'het hoeft nog niet' ken ik wel! dat had ik eigenlijk ook afgelopen weekend.. t/m vrijdag wilde ik hem er METEEN uit hebben maar zaterdag niet meer..

  MARLEEN
  wat een ontzettend verdrietig nieuws zeg...
  dit kan hij niet gebruiken... pffff
  hoop dat het hij snel op knapt hiervan..
  en van al het andere.. :(
  DIKKE KNUFFEL
   
 5. wendy2010

  wendy2010 Fanatiek lid

  25 jan 2010
  4.155
  0
  0
  fulltime mama
  Goes (ZE)
  en dan Rhody..

  hij woog dus gisteren 5065 gram!!!
  en vandaag woog hij er 4810.
  Hij had idd veel vruchtwater ingeslikt en dat kwam er allemaal uit, en het drinken ging nog niet opperbest maar das logisch natuurlijk.
  vanvaond heeft hij heel goed gedronken bij me en hopelijk doet hij dat zometeen weer...

  het is een heerlijk olleke bolleke maar hij is wel met de vacuumpomp uit mn buik gehaald en zn gezichtje is een beetje scheef .. :( (hij lag ook nogal moeilijk in mn buik) maar dat zal nog wel bijtrekken..

  dit is m:
   
 6. peertje

  peertje Fanatiek lid

  20 mrt 2009
  1.671
  0
  0
  vlakbij amsterdam
  wendy: nou dat slee├źn heeft je goed gedaan! wat fijn dat ie er is! en idd hollands welvaren!:D binkie hoor! maar toch ook zooo klein als je dat dan weer ziet!
  wat leuk van je vriendin! dat is dan wel weer gezellig!
  doe rustig aan meid, geniet ervan en met yinthe zal t wel loslopen!

  marleen: ahh toch weer sonde....:( arm luukje....las op fb dat je nu weer naar ZH gaat...sterkte!!!!!!

  debby: GO OWEN!!!! wie weet gaat ie eten nog lekker vinden!:D tess praat ook niet heel veel hoor, papa, mama, ja, nee, aai, poes, kijk en toetaa(auto) is t enige....en t lopen komt wel joh...volgens mij is t tot 18 maanden gewoon prima, daarna zijn ze pas aan de late kant, dus geduld!:D
  woensdag bespreken hoe of wat, geen idee...volgens mn HA moeten ze eruit....ik merk t wel morgen.....van mij mogen ze eruit.....van t wknd weer erge last gehad....bah!

  hier: nou isa kreeg gisteravond weer koorts, gillen van de hoofdpijn, dus die lag om 18.30 in bed met een nurofen, goed geslapen, vanmorgen geen koorts meer, klaagde nog wel over hoofdpijn, maar toch naar school, heb juf ingelicht, als t niet gaat, haal ik dr op....
  kan ik er niet bij hebben hoor deze week:(
  gister met Tess naar de HA geweest, ze heeft al 2wk een plek op dr schouder en die werd groter en de rug ging ook onder zitten, vorige week al gebeld en volgens assistente kon t een schimmel zijn, dus zalfje gehaald, nou t werd alleen maar erger...en mar krabben....dus gister gebeld en kon komen en t is eczeem, ik baal dr van....zo zonde van dr huidje....wij zijn er verder ook helemaal niet bekend mee, andere 2 zijn zo glad als wat....nouja er zijn ergere dingen....dus nu 2 zalven mee, hormoon en vaseline...en merk wel dat t rustiger word....minder vuurig....dus hopen maar.....
   
 7. luukske

  luukske VIP lid

  5 sep 2008
  6.682
  0
  0
  verpleegkundige
  limburg
  hey meiden,

  zit even in de meeleesmodus, ben vanmiddag bij de HA geweest en ze hebben een cyste uit mijn arm gehaald.

  @marleen, sterkte met Luuk!!

  @wendy, wat een mooi manneke!!

  @debby, wat goed van Owen!!

  @babyp, ben benieuwd naar jullie meisje!!
   
 8. Debbykoops

  Debbykoops VIP lid

  20 mrt 2007
  12.175
  0
  0
  Noord-Holland
  @Wendy, gezellig even iets van je te horen! Is je vriendin vanmiddag naar huis gegaan? Denk je dat Yinthe het niet accepteert dat ze een broertje heeft? Wij hebben Ryan erg betrokken bij de 'zorg' voor Owen, kleine dingen, luier aangeven, doekjes pakken etc. etc.

  @Peertje, Tess zegt al wel 'veel' hoor, zeker in vergelijking met Owen, hij zegt helemaal niets....Maar goed, rond 18-20 maanden moet de spraak echt op gang komen volgens de kinderarts en wie weet wat de KNO arts kan doen en er dan nog gebeurt :D. En vervelend he die eczeem, Owen heeft het ook. Wij hebben ook zalf voor hem en vetten hem iedere avond in met een hele vette zalf. Teveel hormoonzalf schijnt ook weer niet goed te zijn, dus dat doen wij alleen als het echt niet anders kan. En hoe gaat het met Isa?

  @Luukske, een cyste uit je arm gehaald? Klinkt ernstig! Wist je dat dat ging gebeuren of was het een complete verrassing?
   
 9. luukske

  luukske VIP lid

  5 sep 2008
  6.682
  0
  0
  verpleegkundige
  limburg
  @debby, ik schoof de afspraak steeds voor me uit....maar had nu zoiets van haal maar weg, haha...valt op zich wel mee, 3 hechtingen.
  ik heb er op mijn been ook 1 maar die moest ik maar laten zitten van de HA zolang ik er geen last van had....hij zit er al jaren....
   
 10. peertje

  peertje Fanatiek lid

  20 mrt 2009
  1.671
  0
  0
  vlakbij amsterdam
  debby: nou ik vind t nog niet veel, oke in vergelijking met owen wel, maar ik heb kids op mn groep, die zeggen al veel meer....haha, ach t komt ook wel!!!
  ja die hormoonzalf moet ik nu 2x per dag en die andere zoveel mogelijk.....merk al wel dat de plek die ik met hormoon doe, al een stuk rustiger word...meot sowieso over 2wk terug met dr....
  ja isa ik wel oke, nog wel hoofdpijn, maar ze is ook heel moe...misschien gewoon ff druk en dan de vader die er niet is....

  luukske: o bah....vervelend zo'n cyste!
   
 11. Coco

  Coco VIP lid

  31 aug 2007
  6.135
  0
  0
  omg. Rotterdam
  @ wendy: Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje en broertje!
   
 12. wendy2010

  wendy2010 Fanatiek lid

  25 jan 2010
  4.155
  0
  0
  fulltime mama
  Goes (ZE)
  helluwwww !!!!

  zal jullie eens laten schrikken : ben al thuis!!!

  vanochtend vroegen ze of ik dat eventueel zou willen omdat het zo goed ging/ gaat en ik had zoiets van .. huh? nu al?
  maar ja.. het ging ook wel best behoorlijk goed.

  gyn vond het oke, vk ook.. dus waarom niet?

  vind het vooral vanwege yinthe wel fijn om weer thuis te zijn. ze was al vanaf zondag niet te genieten en wilde niks van me weten... in het zh was dat erg goed te merken.
  nu we thuis zijn is ze weer heppie en krijg ik weer kusjes en knuffels.
  tegen rhody deed ze in het zh ook niet lief, ze wilde er niks van weten.
  vandaag hebben we haar gewoon haar dingn laten doen en in het begin lag rhody gewoon te slapen beneden maar toen hij wakker werdt en we hem erbij pakten kwam ze wel af en toe een keer kijken en dat steeds met een lach op haar mooie gezichtje. dat was zo fijn!

  Rhody was vandaag afgevallen tot de 4600 gram. morgen zullen we hem zelf thuis nog eens wegen, nja, kraamhulp zal dat wel doen trouwens, ben benieuwd wat hij dan weegt.
  vanavond wilde hij niet bij me drinken. volgens mij was dat vooral omdat zijn neusje zo vol zat. heb gekolfd en daar heeft hij zo'n 20 cc van op.
  zometeen nog een voeding proberen en dan lekker slapen.
  alhoewel.. misschien gaan we ook nog wel wat knutselen, de geboortekaartjes willen we ook morgen voor 17.00 uur op de post hebben..

  ik ga nog ff wat eten zoeken...
  morgen probeer ik ff terug te lezen weer.
   
 13. lot23

  lot23 VIP lid

  13 aug 2006
  6.130
  0
  0
  gelderland
  Wendy wat een lekker mannetje. Heerlijk joh al thuis, de nacht een beetje goed gegaan?

  Marleen hoe is het met Luuk?
   
 14. luukske

  luukske VIP lid

  5 sep 2008
  6.682
  0
  0
  verpleegkundige
  limburg
  @wendy, das snel zeg....maar idd wel lekker voor het het wennen met Yinthe!!
   
 15. wendy2010

  wendy2010 Fanatiek lid

  25 jan 2010
  4.155
  0
  0
  fulltime mama
  Goes (ZE)
  zo het is lekker om thuis te zijn joh! wauw !
  en yinthe is echt vrolijk, rhody heb goed bij me gedronken dus ben een stikgelukkig mama ! :)
   
 16. Debbykoops

  Debbykoops VIP lid

  20 mrt 2007
  12.175
  0
  0
  Noord-Holland
  Wat heerlijk dat je lekker thuis bent Wendy! En heb je een leuke kraamhulp? En fijn dat Yinthe nu weer blij is en lief voor Rhody!
   
 17. Miza

  Miza Fanatiek lid

  24 jun 2006
  1.801
  1
  0
  Hey meiden,

  Het is al weer veel te lang geleden dat ik hier heb gelezen.

  Wendy van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wat een lekker manneke is het, ik heb de foto's op hyves bekeken. Fijn dat je al weer in huis bent, geniet van je mooie gezinnetje!

  Marleen, heel veel sterkte met jullie kereltje. Ik hoop dat hij snel hersteld van het rota virus.

  Babyproject, succes met de laatste loodjes.

  Nony sterkte met alles.

  Voor alle andere meiden een dikke knuf.

  Hier gaat het naar omstandigheden redelijk. Thijs kan nu ook zelfstandig zitten, maar daar houd het voor nu op. We moeten hem stimuleren op zijn voeten te gaan staan, maar meneertje heeft daar nog niet zo veel zin in. Qua arm is er nog niet zo veel meer herstel als dat mij de vorige keer meldde.
   
 18. Tjilpje

  Tjilpje Fanatiek lid

  3 mrt 2010
  1.950
  0
  0
  NULL
  NULL
  Wendy gefeliciteerd met jullie zoon!! wauw wat leuk zeg:D mooie naam.

  Onze Diva loopt ook nog niet en praten doet ze ook niet hoor.;)
  Ze heeft geen haast ondanks haar twee grote zussen:D

  Maar ja door die twee grote zussen word ze natuurlijk op handen gedragen;)
   
 19. wendy2010

  wendy2010 Fanatiek lid

  25 jan 2010
  4.155
  0
  0
  fulltime mama
  Goes (ZE)
  debby
  ja ben echt blij weer thuis te zijn.
  en idd een leuke kraamhulp! hoop dat ze de hele week blijft maar dat is niet zeker want haar zusje staat ook op klappen en als die gaat beginnen gaat ze daar natuurlijk naar toe....


  Miza: dank je wel!
  wat zeggen de specialisten er van was Thijs nu wel/ niet kan?


  Tjilpje dank je wel!!!
  DAs dan wel weer heel erg leuk natuurlijk met die twee grote zussen!


  hier al wakker. niet dankzij de kleine man want die slaapt nog. hij is vannacht om rond 00.30 uur gaan slapen en verwacht hem ieder moment. daar hoor je me niet over klagen!! :):)
   
 20. Coco

  Coco VIP lid

  31 aug 2007
  6.135
  0
  0
  omg. Rotterdam
  @ Wendy: Fijn dat het zo goed gaat. En Rhody lijkt nu al beter te slapen dan mijn R. hier doet, haha.
  Hier was het vannacht weer 2 keer hoor.
   

Deel Deze Pagina