ei??

Discussion in 'Gezondheid' started by bar, Jul 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bar

    bar Fanatiek lid

    May 1, 2006
    2,342
    0
    0
    Secretary Pre-sales&Implementation
    Gouda
    moet je een ei echt goed doorbakken dat het eigeel ook hard is of mag dat nog dun zijn??

    alvast bedankt
     
  2. keizerin

    keizerin Niet meer actief

    Je ei moet je helemaal goed doorbakken,het eigeel moet ook hard zijn ;)
     
  3. Sjarrel

    Sjarrel Bekend lid

    Jun 28, 2006
    868
    0
    16
    huisvrouw
    Aalsmeer
    serieus ??
    ik eet het altijd als het nog een beetje zacht is :|
    hmmzzz
     
  4. karin29

    karin29 Bekend lid

    May 29, 2006
    663
    0
    0
    mama
    noord brabant
    hoi dames.

    Mogen we ook eiersalade uit de winkel eten??????
    Groetjes Karin
     
  5. natascha25

    natascha25 Bekend lid

    Nov 1, 2005
    732
    0
    0
    ik eet gewoon speigelei hoor. De hele zwanger schap al. Als het eiwit hard is is het voor mij voldoende. Het is alleen gevaarlijk voor samonella maar dat is voor iedereen gevaarlijk.

    Tenminste dat is wat ik weet. En uit de winkel mag het wel hoor.
     
  6. Mootje1985

    Mootje1985 Actief lid

    May 24, 2006
    360
    0
    0
    Geen
    Nijverdal
    Ik eet mijn ei altijd met het eigeel zacht! Door gebakken lust ik niet! Is dit nou echt zo erg?? :(
     
  7. Angel79

    Angel79 VIP lid

    Jan 14, 2006
    5,090
    0
    0
    Lekker mama zijn
    Limburg
    Ik eet ook zo heel af en toe een spiegeleitje, tis gewoon zooooo lekker. Let er inderdaad wel goed op dat het eiwit niet meer zacht is, maar het geel dat moet juist lekker zacht zijn.
    Dat je het niet iedere dag gaat eten is logisch, maar zo heel af en toe moet het best kunnen ;)

    Liefs Angela.
     
  8. pim

    pim Fanatiek lid

    Sep 22, 2005
    3,970
    0
    36
    Nijmegen
    Ik eet ook af en toe zacht eigeel hoor. Salmonella is natuurlijk heel naar, maar niet gevaarlijk voor je kindje, is mij verteld.

    Pim
     
  9. bar

    bar Fanatiek lid

    May 1, 2006
    2,342
    0
    0
    Secretary Pre-sales&Implementation
    Gouda
    oow dus het mag gewoon :D
    had de vorige keer mijn ei erg doorgebakken maar is niet zo lekker..
     
  10. Daphne

    Daphne Fanatiek lid

    Jan 1, 2006
    4,615
    0
    0
    Roosendaal
    Volgens mij kan in een ei meer zitten dan salmonella. Ik eet absoluut geen ei dat niet doorbakken is. Ik maak het gewoon extra lekker door een uitje mee te bakken en een plak kaas. Jammie!
     
  11. rachel22

    rachel22 Actief lid

    Feb 16, 2006
    239
    0
    0
    verzorgende c
    ik eet het eigeel ook altijd dun.wel draai ik het ei altijd om is ie toch nog nog een beetje gebakken
     
  12. Molly

    Molly Fanatiek lid

    Dec 4, 2005
    1,456
    0
    0
    Ik eet vrij veel ei en de ene keer is het eigeel harder dan de andere keer, volgens mij maakt het niet zo veel uit.
     

Share This Page