Jus

Discussie in 'De lounge' gestart door Regenboogmam, 22 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Regenboogmam

    Regenboogmam Actief lid

    21 aug 2008
    389
    0
    16
    Hoe maken jullie je jus?
    Dus zonder pakjes
     
  2. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Meestal gewoon met zo'n maggie potje, schijnt ook niet dikmakend te zijn :)

    Maar anders gewoon van het vet wat uit mn vlees komt tijdens het bakken. Scheutje water erbij, even roeren en halve minuut laten bubbelen en klaar.
     
  3. WesDaan

    WesDaan Fanatiek lid

    10 sep 2009
    2.358
    6
    38
    Wat grappig, wilde zojuist het zelfde topic openen...

    Ik maak het hier altijd met zo'n potje van maggi rundvlees jus.
    Maar en dat een beetje zat..

    Dus wie heeft tips voor andere lekker jus?
    Ik heb wel een man met galactosemie, dus ben beperkt in mijn sausjes..
     

Deel Deze Pagina