Hallo, Wie weet hoe lang je een rode peper kunt bewaren? En moet dat dan in de koelkast? Of juist weer niet? Ik heb van de week 2 rode pepers bij de C1000 gekocht. Eentje had ik nodig voor een recept. De andere ligt hier nog te liggen op het aanrecht. Dus ja... hoe lang nog?? Groetjes, Hanna
koel bewaren. (maar is zo een rode peper uit een bami/ nasi pakketje?) moet je wel een week kunnen bewaren denk ik.
Zelfs als ze helemaal ingedroogd zijn kun je ze nog gebruiken... Ik versnipper ze dan altijd. Wel oppassen dat hij 'droog' ligt, dat er geen schimmeltje op gaat groeien
als het om die pepers gaat in bijv. een nasi/bami pakket: die kun je wel invriezen. Ik ben er nu een heleboel aan het sparen om dan eens zelfgemaakte sambal van te maken
Inderdaad gewoon invriezen! Tip: de volgende keer gewoon een paar op de markt kopen en invriezen. Is een stuk goedkoper dan die per twee verpakte van de supermarkt