ojee...spitskool in huis, wat te maken!!!???

Discussie in 'De lounge' gestart door duveltje, 21 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissMama09

    MissMama09 Fanatiek lid

    3 mrt 2008
    1.623
    0
    0
    Ik maak het altijd op zijn indisch. Mijn vader is nl indisch en heb het van hem geleerd.

    Uitje en knoflook fruiten in de wok.
    Spitskool in stukjes snijden en ook aanbakken in de wok.
    Vervolgens stuk of 3 a 4 eieren erbij doen en laten stollen.
    Daarna erdoorheen roeren.
    Afmaken met wat: peper, zout, djinten, djahé en loas op gevoel. Heerlijk!
     
  2. MissMama09

    MissMama09 Fanatiek lid

    3 mrt 2008
    1.623
    0
    0
    Natuurlijk met rijst eten en dan maak ik er vaak babi ketjap bij of een indisch saucijsje.

    Maar ik maak ook wel eens een gehaktprutje of cornedbeef prutje
     
  3. miffy

    miffy VIP lid

    15 jun 2011
    7.746
    418
    83
    Gastouder en Verzorgende IG
    friesland
    super dank je wel!!
     

Deel Deze Pagina