Hoi dames. de titel zegt het al was net in de diepvries aan kijken enheb nog een kilo gehakt erin liggen.. Nu bedacht ik me net dat ik eigenlijk wel zin heb om vandaag lasange te maken.. Dit ligt er allleen al wel bijna een jaar in kan ik dit nog eten? Alvast bedankt voor evt reacties
Voedsel Bewaren Tips & Houdbaarheid - Hoe lang / Welke plek? | Eten en Drinken: Diversen effekes googlen en je ziet precies hoe lang het bewaard kan worden,
idd, en daar staat ook: Rauw Gehakt, Hamburgers, Slavinken (Gemalen vlees) 2 - 3 maanden dan is het gehakt van TS al 6x over de datum
OMG no way! Ik zou zeggen 3 maanden max. Bacterieen gaan niet dood in de vriezer, ze worden alleen een stuk minder actief.
Nee zal het niet doen, het gehakt loopt dan bijna vanzelf uit de vriezer, ik gooi gehakt uit de vriezer weg na 2 weken