Herken je dat niet op de foto,? Dat is dan die linkse en heet msemen.. vind je normaal wel in Marokkaanse bakkers. Maar of dat even lekker zal zijn als huisgemaakte, weet ik niet
Dank jullie wel Ik ga binnenkort eens kijken bij zo'n bakker. Als ik op google zoek denk ik dat het idd msemen is
Ze zei een soort pannekoek.. harcha lijkt al meer op koek maar is ook super lekker met lavache quirit erop! Hmmmm En da Ze glas koude melk of warme muntthee Amai amai ik begin al te kwijlen!! Hahaha
Nee. Zij doet volgens mij ook ei erin, ik gebruik gewoon griesmeel (fijn)/bloem (1/3 deel griesmeel en 2/3 deel bloem), zout, een beetje bakpoeder voor het deeg en dan een mengsel van gesmolten boter, zonnebloemolie en olijfolie bij het vouwen. En dan bestrooien met een beetje moyen griesmeel. Gist kan wel maar gebruik ik niet.