hey hallo! Wij hebben deze week de sleutel gekregen van ons horeca bedrijfje.. We hebben een brasserie overgenomen. Volgende week worden er een aantal dingen verbouwd en krijgen we nieuw interieur Nu zoek ik alleen nog iets voor op tafel. denk aan bloemetje of iets anders leuk. ik wil liever geen verse bloemen op tafel maar iets leuks wat langere tijd mee kan. Ik weet alleen niet wat!! zit me suf te denken maar vind het zoo moeilijk! Wie heeft leuke ideetjes of tips waar ik zo iets kan kopen? of internet sites waar ik dingen kan bestellen?? alvast bedankt
Hier vind je misschien wel wat ideeetjes Overzicht van artikelen in rubriek Bloemschikken Aangezien we richting de herfst gaan zou je iets in die sfeer kunnen doen....denk aan pompoenen etc
Kaarsen, waxinelichtjes in een mooi potje, olielampjes. Ik vind één bloem in een vaasje ook erg mooi, maar dat is persoonlijk... De menukaart, olijfolieflesje/zout en peper. Verder zou ik niet al teveel erop zetten, er moet natuurlijk ook genoeg ruimte zijn voor het eten/drinken... Leuk trouwens, dat jullie een bedrijfje hebben overgenomen! Succes!
succes met je brasserie Wij waren vorige week uit eten en daar hadden ze in een glaasje een neproosje zonder steel zitten met water erg sjiek.. was een glaasje waar je normaal balys in serveert..
Wat voor inrichting wordt het? Ik zou daar bij aansluiten. Ik hou persoonlijk nooit zo van bloemen op tafel. Vind een groen plantje leuker staan.
idd met seizoen meegaan is altijd erg leuk. persoonlijk vind ik het verschrikkelijk als ik nepbloemen tegenkom in de horeca, maar he dat is persoonlijk, dus daar moet je je ook niets van aantrekken. het licht ook een beetje aan de rest van je interieur, we hebben weleens ergens gegeten waar ze grote vazen hadden, gevuld met water en dan hele stukken fruit erin. dus granny smiths met citroenen, was echt heel kleurrijk en fris. maar dat ligt dus ook aan de rest van je interieur. olielampjes zijn ook leuk maar lang niet iedereen kan tegen het geurtje wat van de olie afkomt, net als mocht je evt toch voor verse bloemen gaan. denk eraan dat je bv geen hyacinten op tafel zet, deze geven een sterke geur af. maar verse bloemen lijkt mij het leukst. maar dan simpel, dus een leuk vaasje, met een mooie gerbera erin. het kost niet veel en staat wel fris en kleurrijk. heel veel succes met de brasserie, waar is het eigenlijk, kunnen we een keer een hapje komen eten met zijn allen!!! groet joyce
Niet echt een idee, maar meer een tip. Ga de horeca in een ander dorp een afstruinen, zo kan je lekker blieken bij de concurent/collega's. En dan natuurlijk een eigen twist er aan geven, maar zo kom je in ieder geval al een eind. En succes ermee, dat t een goedlopende zaak mag worden!
Menukaart, peper/zoutstel, kaarsje... Een plantje of bloemen vind ik soms wat ranzig vlakbij m'n eten... Zet dan mooie planten in de vensterbank. Verder zou ik de tafel niet te vol zetten.
ik vind 1 gerbera in een klein vaasje wel heel vrolijk En ik weet niet of een kaarsje bij een brasserie past..
Mooie olielampjes, onderin iets van het seizoen en aanvullen met water. Bijv Schelpjes. Bovenop een laagje lampenolie. Staat leuk en erg gezellig.
kleine vetplantjes in leuke potjes, bij een tuincentrum in onze buurt hadden ze bloempotten in de vorm van een tulp, in 3 kleuren, metalic paars, donker paars (al stond er lila op) en wit. heb zelf 2 mee genomen erg leuk
Nou, nepplantjes vind ik altijd zo vreselijk! Zeker als ze stoffig geworden zijn, getsie. Nee verse bloemen/plantje of heel iets anders.