Ook steeds op zoek naar 'begintekenen'?

Discussie in 'De bevalling' gestart door Caithlin79, 6 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Caithlin79

  Caithlin79 VIP lid

  21 mei 2006
  6.208
  3
  38
  Pffff, word zo gek van mezelf he :p
  Ondanks dat ik bijna zeker weet dat ik ruim overtijd ga lopen (aangezien m'n buik nog heel wat ruimte heeft door de tweeling) ben ik nu toch steeds aan het opletten of ik al wat tekentjes voel die een begin van de bevalling zouden kunnen zijn.
  Bij elk krampje of steekje vraag ik me af of het bijna gaat beginnen. Ik ben bang dat het nog zware weken gaan worden, als ik er nu al zoveel mee bezig ben!

  Is dit herkenbaar voor jullie?
   
 2. Chiggy

  Chiggy VIP lid

  29 aug 2010
  12.876
  25
  38
  Rotterdam
  Hahaha dit begint bij mij ook al een beetje te komen... Bij pijntjes denk ik nu, zou het al :( :)
  En ik moet nog bijna 6 wkn tot de uitgerekende datum! :p
  Ik hoop voor je dat je niet overtijd gaat lopen! Dat lijkt me zooooo vervelend, dat die uitgerekende datum, waar je toch zolang naartoe leeft, zomaar voorbij gaat zonder dat er wat gebeurt ;)

  Veel sterkte met afwachten en maak jezelf niet te gek ;)
   
 3. sill

  sill Bekend lid

  28 jul 2010
  621
  0
  16
  Mama in spé :)
  At Home
  Hee Meid!

  Jaa, ik herken het zeker wel.. :)

  Elk krampje, elk steekje, elke verandering - zit ik te duimen dat het doorzet.. Echter zijn het iedere keer.. mijn darmen! Vreselijk.. Om moedeloos van te worden.. :(

  Maar aan de andere kant heb ik er vrede mee, met de gedachten dat het nog zeker 2 weken gaat duren.. Dat we hem moeten laten halen, om het even zo te zeggen.. Ik blijf het ook zeggen tegen mijzelf en iedereen in mijn omgeving.. Maar diep van binnen, blijf ik hopen!

  Zit te twijfelen om eens wat dingen te proberen om het laatste zetje te gaan geven voor de bevalling. Alleen ben ik bang, dat ik de laatste weken dan continue daarop gericht ben en niet meer kan genieten en lekker tot rust kan komen..

  Twijfel, Twijfel.. ;)

  We zullen het zien! :)

  Dikke kus,
  Sill
   
 4. heidiane

  heidiane Fanatiek lid

  5 jul 2010
  1.696
  1.626
  113
  Bij mij is het bijna andersom.. ben al uitgerekend maar heb al een week of 2 steekjes en kleine krampjes, dan weer harde buiken, raak er gewoon aan gewent, straks ben ik echt aan het bevallen en heb ik er geen erg in, al hoop ik bij een sterke kramp die wat pijn doet toch dat het eens gaat beginnen. Dan juichen: yes eindelijk en dan zal ik niet meer zo heel hard juichen als het te veel pijn gaat doen...:)
   
 5. wianhalu

  wianhalu Niet meer actief

  haha jaaa zo herkenbaar!
  sinds ik de 37 weken ben gepasseerd heb ik het opeens meer.
  gisteren voelde ik bij het naar de wc gaan ineens een soort indaling,, floep floep.. zo gevoel dat het meer zakte... en gister de hele dag steekjes gehad ook van onderen, en vannacht steeds harde buiken en ongi pijn... nu begin ik steeds meer te denken zijn die voor tekenen? Maar ja... dit kan natuurlijk ook met de indaling te maken hebben.. irritand!
  Ik wil namelijk ook heel graag eerder bevallen omdat ik emotioneel gezien het erg zwaar vind omdat ik lichamelijk bijna niets kan doen! We moeten het maar rustig afwachten.... succes ook andere dames!
   
 6. Amytje

  Amytje Fanatiek lid

  7 jul 2010
  1.044
  25
  48
  Vrouw
  Midden Nederland
  Herkenbaar :D
  Het weekend van de 19e is het ook volle maan, ik denk de hele tijd dat hij/zij dan wel zal komen..
  Maar hier ook bij elk steekje en pijntje dat ik denk; zou het?!?!
  Kunnen de kids het niet ff aankondigen in een droom ofzo?? :)
   
 7. sill

  sill Bekend lid

  28 jul 2010
  621
  0
  16
  Mama in spé :)
  At Home
  Oh, volle maan komt er weer aan! Spannend ;)

  Ik ben alleen a.s. weekend uitgerekend, hoop toch echt dat ik niet zo lang hoef te wachten :D But you never know!

  Verder is het rustig hier, hebben gisteren geprobeerd om het een extra zetje te geven dmv seks. Maar helemaal niks, nada, noppes.
  Denk dat mijn kleintje gewoon geen zin heeft!

  Heb nu maar een paar seizoenen van private practice gedownload en ga deze maar kijken ;)

  Succes meiden :)
   
 8. Nuk

  Nuk Actief lid

  13 mei 2010
  448
  1
  0
  Haha, dat heb ik ook gedaan! :D
  Had tot nu toe nog allerlei kleine klusjes in huis die nog gedaan moesten worden, maar sinds vandaag weet ik écht niks meer. Paar dagen geleden nog wat steken onderin gevoeld, maar zelfs die zijn nu weer verdwenen. En dit terwijl ik er zo zeker van was dat ze vroeger zou komen dan de uitgerekende datum. Vreselijk, dat afwachten... ;)
   
 9. lillibit

  lillibit Fanatiek lid

  12 jul 2010
  2.348
  0
  0
  in de jeugdzorg
  Midden Nederland
  Hier nog een hoor....hard op zoek naar voortekenen..... loop inmiddels al een week overtijd, maar tekenen..... ho maar!!!!! :( Je loopt op een gegeven moment gewoon de hele dag te hopen op buikpijn of zoiets en baalt er bijna van dat je je gewoon goed voelt.... niets aan hoor!!!
   
 10. Caithlin79

  Caithlin79 VIP lid

  21 mei 2006
  6.208
  3
  38
  Heerlijk om die herkenning te lezen :D Genoeg meiden hier die weten hoe ik mezelf gek zit te maken!

  Maar ik lees overal dat 2e (in mijn geval 3e) kindjes vaak later komen, en ik ben ook nog eens behoorlijk lang dus veel ruimte in m'n buik. Dus ik ben echt bang dat het nog een hele tijd kan duren.

  @Lillibit, poeh ik kan het me bij jou idd wel heel goed voorstellen, 41 weken al. Is er al enigszins iets bekend over een eventuele inleiding? En ook nog geen harde buiken oid?
   
 11. heidiane

  heidiane Fanatiek lid

  5 jul 2010
  1.696
  1.626
  113
  lillibit, Wat leuk hoe je het beschrijft zeg, inderdaad nu blij zijn als je buikpijnpijn hebt, en als het rustig is wat teleurgesteld. Ben zelf hondsmoe dus 'niks meer te doen'zit er hier niet in.. helaas.
  19de pas volle maan? idd hoop niet dat ik er zolang op moet wachten.
  Mijn vorige bevalling was 2 dagen voor datum. Ben benieuwd hoe ik mijn bevalling nu beleef. Nu zit ik te wachten, ben die moeheid zo zat, zal opgelucht zijn als het eindelijk begint... (hoor mij :( 2 dagen slechts overtijd..) maar als het bevallen vervelend gaat worden hoe ik er dan tegenaan kijk. Misschien zoiets van: dit is niet leuk meer, maar ben blij dát ik aan het bevallen ben?
   
 12. lillibit

  lillibit Fanatiek lid

  12 jul 2010
  2.348
  0
  0
  in de jeugdzorg
  Midden Nederland
  @ Caitlin79: Nee, nog helemaal geen afspraken over hoe nu verder..... :( het vervelende is is dat de baby ook nog eens niet is ingedaald, en heb werkelijk geen idee wat de procedure dan is. Ook omdat er nog eens rekening moet worden gehouden met te smalle bekkens.... kwaaltje bij ons in de familie.
  Harde buiken heb ik ik a vroeg in de zwangerschap gekregen, maar zijn niet toegenomen ofzo! Mijn buik is nu gewoon van zichzelf al zo keihard, dat je ook bijna geen verschil meer voelt tussen een gewone buik en een harde buik haha!
  Morgen naar de vk en woensdag naar de gyn in het ziekenhuis, en dan wil ik echt afspraken maken hoor!
  Dit trek ik niet lang meer... kan niks meer... slaap niet meer.. dus genieten is er niet meer bij! :(
   
 13. Daphne B

  Daphne B Bekend lid

  26 feb 2008
  593
  0
  0
  import-brabo
  Tuurlijk is dat herkenbaar!:D

  Bij m'n zoontje was ik nog heel erg druk met de verbouwing van het huis (soort heftige nesteldrang) en was ik er niet zo mee bezig, ik ging er van uit dat ik overtijd zou gaan. Maar toen kwam hij 4 dagen voor de datum!

  Nu hoef ik niet zo veel meer te doen van mezelf en zit dus vooral dagen te tellen, pff. En nog geen voortekenen hoor! Een beetje harde buiken en indalingsweeen maar dat mag met deze termijn wel.
  Maar goed dat er nog een drukke dreumes rondloopt om me bezig te houden..

  De 19e met volle maan lijkt me wel wat! *huilt als een wolf*:D
   
 14. Liz

  Liz Fanatiek lid

  9 jul 2010
  1.873
  0
  36
  ik heb ook helemaal geen voortekenen geen ongikrampjes enz..wel af en toe regelmatig harde buiken...maar doen geen pijn of wat dan ook..
  had wel gister ineens krampen...en mijn vriend..ja ja? ga je bevallen? uhhhh ja zo van een drol denk ik hahahhaa..waren dus gewoon mijn darmen.. ;)
   
 15. Biccy

  Biccy Fanatiek lid

  28 jul 2008
  2.056
  14
  38
  Ierland

  Wahaha ik stond laatste op van de bank en te snel denk ik, wat een pijnscheut, manlief sprong een meter de lucht in en ik plaste in mijn broek van het lachen door zijn reactie, en hij maar 'wat? wat? wat? alles okee? waarom lach je nou? wat is er?' paniek hahahaha

  Maar ontopic: ik had wel krampen een tijdje terug en voorweeen dus, maar dat is helemaal gestopt... nu let ik nergens meer op, omdat ik donderdag opgenomen word. Dus misschien komt het ineens vanavond wel ofzo haha
   
 16. kjara

  kjara Actief lid

  7 nov 2010
  182
  0
  0
  NULL
  NULL
  nou dat heb ik ook hoor!
  ik probeer echt in alles het begin van de bevalling te zien:)
  vaker harde buiken..."zal het omslaan in weeen";)
  huilbuien..."dan veranderen vast me hormonen, dus komt de baby vast snel";)
  ben konstand bezig het aanrecht opgeruimt te houden...."voortekenen";)
  afgelopen weekend was het nieuwe maan..."is vast net zo bijzonder als volle maan dus... zal de baby komen";)
  ik word al gek van me zelf!! zucht..ik zal nog wel even gedult moeten hebben:)
   
 17. Liz

  Liz Fanatiek lid

  9 jul 2010
  1.873
  0
  36
  @ kjara
  whahaha dat heb ik ook! ik hou het steeds netjes in huis..want je weet het maar nooit! en mijn vriend wordt dan gek van me..pfff ga je nou weer schoonmaken maar het is al opgeruimd..ja maar niet opgeruimd genoeg!

  @ Biccy
  wahaha leuke he die paniekerige partners...en hij kan zoooo zenuwachtig doen..en ik maar als je maar niet zo zenuwachtig doe als ik weeen krijg of ga bevallen hoor...zegt die let jij maar is op hoe rustig ik dan ben... nou ik hoop het! hahaha
   
 18. Marieke1983

  Marieke1983 Niet meer actief

  Ik had het juist helemaal niet. Ik ging ervanuit dat het 42 weken zouden worden en dat vond ik prima. Had geen tekenen en zocht ze ook niet. Toen ik wakker werd met bloedverlies en rugpijn heb ik heel lang gedacht dat dat het "rommelen" was waar iedereen het altijd over heeft, maar het bleken weeen te zijn. Ik ben bevallen op 40+0.
   
 19. Caithlin79

  Caithlin79 VIP lid

  21 mei 2006
  6.208
  3
  38
  Oh ja, ik zie ook overal tekenen haha. Als ik veel moet huilen, zie je wel.. hormonen, wie weet komt het bijna! Maar als ik juist heel rustig ben kan dat ook misschien wel iets betekenen.

  De kat liep van het weekend een tijd steeds achter me aan. Oeh... die voelt vast wat aan!! En ga zo maar door, gedoe :D
   
 20. Caithlin79

  Caithlin79 VIP lid

  21 mei 2006
  6.208
  3
  38
  Ik denk dat dat eigenlijk een veel fijnere manier is om ermee om te gaan.
  Alleen kan ik er niet mee ophouden om constant ermee bezig te zijn, kan het niet helpen :)
   

Deel Deze Pagina