Heeft iemand een tip om scgouderkatbonade lekker te maken? Ik zag op internet een recept van sonja bakker met kaas maar dat lust ik niet.
Ik doe het vrij standaard altijd. Zout, peper en knoflook. En dan uien in zelfde pan mee laten sudderen.
In reepjes en lekkere sathe van maken of verwerken in een ander indisch gerecht. Daar vind ik schouderkarbonade het lekkerste in!
peper en zout op het vlees beide zeiden insmeren met sambal, vlees even lekker aanbakken en dan op 100 graden in de oven voor een half uur ongeveer. Dan de karbonade insmeren met honing en nog even min of 5 op 180 graden in de oven HEERLIJK
Marineren in ketjapsaus met paprikapoeder maggiblokjes knoflook en uienpoeder. Met gele rijst met sweet corn en lente uitjes.( deze doe je na het rijst koken erbij) en daarnaast maak ik een saus van red kidneybonen met creme fraiche en gele paprika. Is hier altijd een hit