Opzoek naar februari 2019 mama's!

Discussie in 'De mama's' gestart door Nieuwsgierigbijtje, 12 aug 2019 om 18:59.

 1. Nieuwsgierigbijtje

  Nieuwsgierigbijtje Fanatiek lid

  12 mei 2018
  1.429
  908
  113
  Vrouw
  Omdat ons draadje is gesloten maar ik echt heel erg benieuwd ben hoe het met iedereen gaat, en ik dolgraag met jullie wil kletsen over onze droppies en alles wat ze leren, open ik dit draadje.

  Waar zijn jullie??! Hoe gaat het met jullie en met de baby's?

  @yvonneh

  @Beebylove

  @Missannie

  @Brondy

  @Kinderwens87

  @DerbyDame

  @Pinar

  @Nainen

  Vergeet ik nog mama's?
   
 2. Kinderwens87

  Kinderwens87 Fanatiek lid

  31 aug 2012
  3.770
  1.107
  113
  Vrouw
  Zooo dat is lang geleden:).

  Hier gaat het goed. Ons meisje is nu bijna 7 maanden, weegt nu 5,5 kilo en is 64 cm. Of nou ja dat was een week of 3 terug:). Klein meisje maar ze doet het goed:). Wel iedere controle zon beetje dat er toch wat extra zorgen zijn die tot nu toe iedere keer niets ernstigs blijken maar wel stressvol steeds. Nu is de grootste zorg de afbuigende groei van dr schedeltje, maar hopelijk heeft ze gewoon een klein hoofdje en is er verder niets aan de hand. Haar gewicht boog ook enorm af maar de laatste maanden groeit ze verder volgens een nieuw lijntje dus dat lijkt vooralsnog gewoon wat passend is voor haar. Ze krijgt nog bv en sinds een weekje gestart met groentehapjes.

  Volgende week een laaaaange vliegreis voor de boeg dus ben heel benieuwd hoe se dat gaat doen:).

  Hoe gaat het met jou en jullie kleintje? En met de andere dames?
   
 3. Nieuwsgierigbijtje

  Nieuwsgierigbijtje Fanatiek lid

  12 mei 2018
  1.429
  908
  113
  Vrouw
  Ah wat leuk om te lezen hoe het met jullie gaat. Kan me goed voorstellen dat het stressvol is als er iedere keer iets is bij de controles maar uiteindelijk toch alles niets ernstigs blijkt. En wat groeit ze toch mooi met haar eigen lijntje. Wat gaat het hard he

  Waar gaan jullie naar toe op vakantie? Las een poos terug wel iets over de plannen van emigratie. Wat spannend ook!

  Hier gaat het goed met de kleine dame. Morgen 6 maanden alweer. Ze is nu 70 cm en 9800 gram. Een pittig ding die weet wat ze wil. Wil al graag staan in de box en probeert te kruipen (alleen haar billen in de lucht en kruipt als een rups naar voren). Ook nog bv en nu langzaam oefen hapjes.

  We hebben een tijd terug ook gevlogen en buiten dat het landen wat pittig was ondanks aanleggen, ging de rest van de reis goed.
   

Deel Deze Pagina