hallo allemaal!! ik zag net een onderwerp over kip en mijn vriend vroeg vanmiddag opeens: kunnen we de biefstuk niet eens anders eten dan gewoon bakken en zout en peper?? dus heeft er iemand misschien nog lekker ideeen????
Biefstuk recepten - alle biefstuk recepten op een rij - okoko recepten misschien staat er hier wat tussen
Vind het altijd zonde van de biefstuk om er vanalles mee te doen,vooral omdat ik em zo (medium)echt zo lekker vind.Maar met een peper/champigion/room sausje is ook wel erg lekker.
met biefstuk moet je niet teveel klooien.....gewoon bakken. evt champignonnetje erbij en verder lekker opeten
mee eens, ik vind biefstuk te duur om het vlees te "verkrachten" als ik dan duur vlees eet wil ik echt het vlees proeven en voor de variatie pak ik goedkopere vleessoorten. Ja die biefstuk van de super is niet zo duur maar die vind ik ook niet te pruimen. Misschien wel een idee; beef wellington, das ossehaas in een bladerdeegjasje... vind ik ook zonde maar goed dat smaakt ook wel heel erg lekker zo en is traditie van mijn ouders om bij hun trouwdag enzo te eten..
normaal doe ik ze alleen kruiden met wat biefstuk kruiden (verstegen) en dan even in roomboter medium bakken. Maar als variatie doe ik er ook wel is ui/paprika/champignon/spekjes bij bakken, en dat dan pas op het bord bij de biefstuk doen. En er is 1 marinade die je niet als particulier kunt kopen eigenlijk(alleen bij de groothandel) is french garden(Verstegen) een kleine jerry can is dat, is met knoflook enz erin verwerkt is ook erg lekker als je de biefstuk op de grill, of op de bbq doet. Maar het aller lekkerste vindt ik hem toch puur met wat biefstuk kruiden en dan medium gebakken, en dan verse frietjes erbij ofzo! Jammie
Even mierenneuken of wat wat is... met biefstuk mag je wel klooien, maar met ossehaas niet! Gebakken uitjes ook lekker erbij!
we hebben het uiteindelijk met een beetje zeezout en 4seizoene peper medium gebakken normaal erg lekker, maar dit was dus enorme taaie biefstuk dank je wel lieve vriend je mag nooit meer biefstuk bij de c1000 halen ik heb de helft van mijn biefstukje weggegooid omdat ik het niet wegkreeg
Hehe, wij "verkrachten" de biefstuk wel maar wel errug lekker. Biefstuk aan een stuk kopen ( dus niet de voorgesneden die in de vitrine liggen ), zelf in mooie lapjes snijden, tauge, champignon, peper en oestersaus. Lekker soppen met bruin brood en boter jummie jummie.