Hallo allemaal, Ik ben momenteel 12 weken zwanger en heb een vraag waarvan ik hoop dat jullie me gerust kunnen stellen. Ik heb zojuist gebraden rosbief bij mijn schoonouders gegeten. Mijn vriend had van te voren gezegd dat ik geen rauw vlees mocht. Echter toen ik het door sneed was het vlees nog wat rose. Mijn schoonvader heeft het toen even terug in de oven gedaan en daarna was de rosbief wel gaar. Maar ik heb wel een klein stuk rose op en de vlees sappen zaten natuurlijk al wel op mn bord. De rosbief kwam uit de vriezer. Moet ik me zorgen maken? Baal er een beetje van dat ik het toch heb gegeten, terwijl ik goed op mijn voeding let. Bedankt alvast!
Ik zou me niet te veel zorgen maken. Je kan het toch niet meer terugdraaien nu. Zolang je geen kilo s rood vlees eet zal het wel meevallen
kan geen kwaad, ik heb met mijn stomme hoofd in mijn zwangerschap tiramisu weg gewerkt,, oepss,, (rauwe ei en alchol) niet zo slim geweest,, maar ja toch 2 gezonde kids
Tot hoeverre is dat bewezen? Ik heb dat ook gelezen maar dat zou toch betekenen dat je bij wijze filet American kan invriezen en het daarna op eten? Gewoon een vraag hoor, niet veel mensen hoor ik er over namelijk.
ik weet niet precies hoe het bewezen is. wel staat het ook op de site van voedings centrum. en jaa dat kan dus ook met filet american. eigenlijk met alles. als het maar 2 dagen minimaal is ingevroren op -12 graden
Ik zou me geen zorgen maken! Als het in de oven is geweest kan het bijna geen kwaad. Rosbief blijft altijd een beetje roze