Paksoi, bladeren of stelen in de wok?

Discussie in 'De lounge' gestart door Foxter, 25 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Meiden, wat was het ook al weer, de bladeren of de stelen of allebei? Tis alweer een jaar geleden geloof ik :D
     
  2. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    12 nov 2008
    17.671
    2
    0
    Zuid-Holland
    Jammie, alleen het kontje eraf.
    In stukken snijden en dan wassen.

    Dus zowel bladeren als stelen zijn te eten.
     
  3. Mikki77

    Mikki77 VIP lid

    17 nov 2007
    5.698
    0
    36
    Noord-Holland
    ik snij ca. 3 cm. van het kontje af en dat gooi ik weg. De rest kun je allemaal gebruiken.
     
  4. Tord

    Tord VIP lid

    26 okt 2009
    7.304
    299
    83
    ja ik snij ook alleen het kontje eraf. Bakken met knoflook en blokjes aardappels, olijfolie.... verukkelijk!
     
  5. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Dankjulliewel :)
     
  6. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    ooh jah lekker kompleet in stukkies en dan met ham ff wokken jammie jammie
     

Deel Deze Pagina