Ik heb wel zin in een appel-kaneel-rozijnen variant. Kan de appel er 's avonds al door of wordt het dan heel bruin?
Ik heb vandaag banaan, havermout, honing en melk gedaan, met wat extra noten er in en dat beviel goed Ik vond het net brinta speciaal. Morgen hetzelfde eens proberen, maar dan met kiwi???
Moet je lichaam hier niet erg aan wennen? Ik had laatst iets van een vriendin gekregen met havermout en daar kreeg ik erg buikpijn van!
Ik heb het vanmorgen geprobeerd en het was heerlijk. De appel was zelfs nog lekker knapperig. Ik had de appel gisteravond wel onder de soya melk/yoghurt gezet dus hij was helemaal bedekt.
Ik heb het nu 3 dagen geprobeerd en geen buikpijn gehad. Het schijnt dat doordat je het de hele nacht laat weken, buikpijnklachten veel minder zijn (of helemaal niet) maar ik weet niet wat de ervaringen van anderen hierin zijn. Ik gebruik trouwens wel soya melk omdat ik van gewone melk sowieso buikpijn krijg.....
Gisteren heb ik op internet een beetje gekeken naar recepten en toen kwam een recept tegen met banaan pecannoten en pindakaas. Heb hem meteen gemaakt (zonder noten) en het is echt een lekkere combinatie!
Ik heb 'm vanmorgen gegeten met banaan ('s avonds al erin gedaan), kokos en blauwe bessen. Mjammie. @ SDonya: Hoe heb je dat gedaan met de pindakaas? Gewoon doorgeroerd?
Toch maar overgestapt naar de warme variant... 3 combinaties geprobeerd maar onze uk moest er niets van weten De warme bak (met alleen havermout, even laten wennen) ging er wel als zoete koek in. Toch iets met koud ontbijt denk ik...
Heeft iemand hier wel eens overnight oats met ananas (uit blik) gedaan? Ik hoorde dat ananas gecombineerd met melk heel smerig wordt na een nachtje. Is dat ook zo met yoghurt of soyamelk?
Ananas uit blik zou ik sowieso niet nemen, zit hartstikke veel suiker in. Maar dat even terzijde. Als antwoord op je vraag , je kan natuurlijk de ananas ook gewoon 's morgens pas toevoegen.
Oh meiden ik ben verslaafd! Heb net mijn ontbijt op: havermout, banaan, druiven, chiazaad, mespuntje kaneel, en geschaafde pure chocolade als topping. De meest geslaagde combi vond ik tot nu: havermout, melk en soyayoghurt, banaan, chiazaad, klein beetje kaneel en honing.
Dat is ook mijn favo, maar dan zonder honing en soyayoghurt. Met een beetje geraspte kokos erbij smaakt dit ook erg lekker.
Ik heb het van de week voor het eerst gegeten, de eerste keer met melk klaargemaakt maar dat vond ik te dun en niet lekker. De volgende dag met yoghurt,rozijnen, halve banaan en een beetje honing. Een andere keer met perzik en met peer, allemaal lekker dus ik ben om! En zo te zien zijn er nog veeeeel meer lekkere varianten.