ovulatie testen

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Oleole, 9 dec 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Oleole

  Oleole Niet meer actief

  Hallo Allemaal,

  Ik even wat kwijt over die testen. De afgelopen keren heb ik mij netjes aan de voorgeschreven dingen gehouden elke om de zelfde tijd, zeker twee uur niet plassen :( en drinken
  anders zou je volgens de gebruiksaanwijzing net je eisprong kunnen mislopen en geeft dat ding geen resultaat.

  Volgens mij is dit niet helemaal waar. Beide keren dat ik s'ochtens een positief resultaat had had heb ik het s'avond na werk nog eens getest ivm "het klussen". En ik kreeg beide keren s'avonds ook twee donkere streepjes op de tester.

  Ik ga dus gewoon weer plassen als de nood hoog is! En ga ook niet meer op mijn werk lopen stressen dat ik presies om een bepaalde tijd thuis moet zijn!

  Groetjes Nicole
   
 2. Monika

  Monika VIP lid

  12 aug 2005
  8.246
  72
  48
  Vrouw
  Thuishulp
  Landgraaf
  Wat ik ervan weet is dat je alleen niet met ochtendurine mag testen.
   
 3. Chica

  Chica Lid

  17 nov 2005
  14
  0
  0
  Iets financieels
  Noord-Holland
  Er wordt aangeraden om niet met ochtendurine te testen omdat dat te geconcentreerd is. Het hormoon waarop wordt getest zit namelijk altijd al in ons lichaam alleen voor de eisprong bereikt het een piek. Test je dus met ochtendurine dan kan het voorkomen dat hij te vroeg een + geeft.

  Met een zwangerschapstest is het juist raadzaam om met ochtendurine te testen omdat het zwangerschapshormoon alleen in ons lichaam zit wanneer je zwanger bent.

  x, Chica
   

Deel Deze Pagina