ovulatie

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door diana1982, 2 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. diana1982

  diana1982 Actief lid

  25 okt 2005
  425
  0
  0
  nabij zwolle
  heb toch nog ff een vraagje.

  heb maandag mn eisprong gevoeld omdat ik steken had in mn rechterzij. (mn linker is weg vanwege EUG nov05) dit heb ik sinds mn EUG dat ik dat voel. heb de gyn erover gebeld en die zei dat de ene eisprong met meer bloed gepaard gaat dan anderen en dat veroorzaakt de pijn aan een bepaalde kant. Maar nu heb ik sinds vanochtend weer steken in mn rechterzij. De steken zitten rechts boven mn schaambeen. als ik erop druk is mn baarmoeder ook wat gevoelig. T is een beetje zeurderig en met vlagen maar ik loop niet krom van de pijn ofzo. de andere 2 mentruaties was dat ik echt 4 dagen pijn had aan mn rechterzij. nu was dat alleen maandag en vandaag. Vrouwenlichaam zit een beetje raar in elkaar hahahaha NOD 14FEB

  nu is mn vraag of dit kan? heb ik 2 eitjes? of is dit een nawee van mn eisprong? innesteling? of is ie gewoon op weg naar mn baarmoeder?

  ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben!!!!!

  gr. Diana
   
 2. diana1982

  diana1982 Actief lid

  25 okt 2005
  425
  0
  0
  nabij zwolle
  wil er ook bij vermelden dat ik sinds vanochtend een opgeblazen gevoel heb
   
 3. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  Hoi Diana,

  wat er precies aan de hand is weet ik niet.
  Soms zijn er inderdaad twee eitjes die vrijkomen, het zou kunnen dat dat wat extra last geeft. Voor innestelen is het te vroeg, dat gebeurt pas op dag 5-7 na de eisprong (en bevruchting). Houd het in de gaten, mocht je veel pijn krijgen dan moet je weer contact opnemen met je gynaecoloog.

  Mirjam
   
 4. diana1982

  diana1982 Actief lid

  25 okt 2005
  425
  0
  0
  nabij zwolle
  ik dacht altijd dat er altijd 2 eitjes dan tegelijk zou komen? en niet met 3 dagen ertussen. De buikpijn is nog niet weg maar als ik loop dan heb ik er geen last van maar zitten wel.(misschien omdat ik er dan meer op focus) maar als ik morgen nog buikpijn heb dan zal ik inderdaad de gyn maar eens weer bellen. maar dan nog een vraag. voor de NOD moet ik dan maandag +14 dagen aanhouden of vandaag +14 dagen?
   
 5. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  hoi Diana,

  nee, in principe komt er elke maand 1 eitje vrij, in uitzonderlijke gevallen twee of meer, en dan inderdaad ongeveer tegelijkertijd. Het zou wel kunnen dat er twee eitjes zijn vrijgekomen op twee verschillende momenten, maar dat is dan een uitzondering. Als je maandag duidelijk je eisprong hebt gevoeld, dan neem je die dag plus 14 dagen om je NOD te berekenen.

  Mirjam
   

Deel Deze Pagina