ovulatiebloeding?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door moisie, 15 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. moisie

  moisie Bekend lid

  10 jan 2011
  848
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo allemaal,

  Ik zou afgelopen weekend in mijn vruchtbare dagen moeten zitten, maar kreeg bruin/rood bloedverlies. Ik denk dat het een ovulatiebloeding is? Alleen is het nu dus al de 4e dag dat ik wat van die afscheiding verlies... Hoelang duurt zoiets en wanneer zou mijn ei nu geweest zijn? Heeft iemand hier ook ervaring mee?

  Groetjes Moisie
   
 2. happymama

  happymama Niet meer actief

  moeilijk , zou kunnen dat t een ovu bloeding is geweest .
  is t nu weg ?? en was t alleen wat rozigs/ bruin ?
  heb je ook iets van lichte buikpijn gehad want dan zou dan je ei kunnen zijn
   
 3. moisie

  moisie Bekend lid

  10 jan 2011
  848
  0
  0
  NULL
  NULL
  Nee, het is nog niet over. Maar 13 dagen zou wel een erg korte cyclus zijn, toch? Toch vind ik het lang duren. Het blijft alleen bij bruin en af en toe beetje rose/donkerrood. In ieder geval bij lange na geen gewone menstruatie. Ik heb ook wat buikpijn gehad ja.
   
 4. Naal

  Naal Lid

  16 mrt 2011
  35
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hé Moisie,

  ik heb deze maand ook voor het eerst een, denk ik, ovulatiebloeding gehad. Die had ik op ongeveer de 11e dag van mijn cyclus. Bij mij kwam het er twee dagen met bakken uit ;) en het was vooral helder rood, behalve de laatste twee dagen (in totaal vier). Ik denk dat je eisprong aan het begin van de bloeding was. Volgens mij kan er bloed vrij komen als je ei springt.

  Vandaag is mijn NOD maar er is nog niks gebeurd. Heb wel alle bekende klachten die een paar dagen voor een menstruatie optreden. Ik hoop alleen dattie echt wegblijft. Dus de cyclus is verder normaal. Niks om je zorgen over te maken!

  Groetjes, Naal
   
 5. Marieke1983

  Marieke1983 Niet meer actief

  Ik heb het ook een paar keer gehad, kan een paar daagjes duren. Maar het was wel heel licht, kwam er echt niet met bakken uit en volgens mij is dat ook niet de bedoeling.
   
 6. BolBuikje34

  BolBuikje34 Niet meer actief

  Ik heb het elke maand maar wel heel licht en het duurt maar een paar uur. Eerst een beetje helder en dan bruinig. Heb dan ook krampen en die duren wel een paar dagen dus dat jij een paar dagen wat bloedverlies hebt vind ik ook niet gek. Overigens is het bij mij dan nog niet het eitje wat loskomt denk ik want een paar dagen erna krijg ik pas vruchtbaar slijm. Heel vreemd.
   
 7. Panter

  Panter VIP lid

  14 mrt 2011
  13.710
  4.556
  113
  Ik heb het ook regelmatig, duurt zo dan of 2, 3 en lijkt op een echte ongi.
  Maar door onderzoek bij gyn bleek het dus een ovulatiebloeding te zijn.
  Kan geen kwaad aldus de gyn!
   
 8. moisie

  moisie Bekend lid

  10 jan 2011
  848
  0
  0
  NULL
  NULL
  Blij om jullie ervaringen ook te horen. Ik ben er eigenlijk een beetje down onder nu. Ik hoop nu maar dat mijn ei aan het begin van de bloeding kwam want sindsdien is het eigenlijk geen klustijd meer door de bloeding.
  Het was de 1e dagen bruinig en nu is het meer rose/rood slijm bij afvegen. Maar nu al de 6e dag?!?
   

Deel Deze Pagina