ovulatietest en zwanger

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door isabel, 30 jan 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. isabel

  isabel Nieuw lid

  30 jan 2006
  3
  0
  0
  Hallo Mirjam,

  ik ben 26 jaar, voor het eerst zwanger maar ik vraag me toch iets af. Al ruim twee jaar proberen wij zwanger te worden. Sinds een half jaar gebruiken we Clomid. Daarnaast gebruikte ik ook persona (ovulatietest) Twee maanden terug had ik volgens het apparaat een eisprong maar ik werd 22 december gewoon ongesteld. Afgelopen maand heeft het apparaat geen eisprong aan gegeven maar ik werd ook niet ongesteld. Hierdoor heb ik drie testen gedaan. 1 op dinsdag, 1 op zaterdag en voor de zekerheid heb ik er vanochtend ook nog 1 gedaan. Alledrie waren ze positief. Kan ik er nu vanuit gaan dat ik zwanger ben? Ik mag pas over drie weken naar de gyn. Vandaar dat ik een beetje onzeker ben.

  Dank je wel!

  Groetjes Isabelle
   
 2. Mirjam

  Mirjam Verloskundige

  2 dec 2005
  11.590
  2
  0
  verloskundige en lactatiekundige IBCLC
  Hoi Isabel,

  als je drie zwangerschapstesten hebt gedaan die positief zijn ben je zeker zwanger. Dat de personatest geen ovulatie aangaf kan. Zo'n test is altijd beperkt en kan het eens mis hebben. Heb je hem wel goed gebruikt volgens de aanwijzingen?

  Mirjam
   
 3. isabel

  isabel Nieuw lid

  30 jan 2006
  3
  0
  0
  Hallo Mirjam,

  naar mijn idee heb ik 'm goed gebruikt. Heb elke dag het computertje op het juiste tijdstip geopend en een test gedaan wanneer het lampje groen brandde. Lijkt mij ook wel dat ik gewoon zwanger ben, vind het alleen heel toevallig dat ik precies nu geen eisprong heb kunnen zien.

  Groetjes Isabelle
   

Deel Deze Pagina