Ooo crème brullee. Kwijl... Jammer dat ik dat niet kan maken. (Brander is verbrand ) Maar nee ik zou er af blijven inderdaad.
Ahh lieve dames! Bedankt voor alle succes wensen echo om 14u duimenduimenduimen ik ben 2 dagen verder als dat het de vorige keer gestopt was met groeien Daantjuh wooow twee knullen want geweldig!! Bloempje een kloppend hartje wat fijn Lieve mamayo pff het houdt maar niet op heel veel sterkte met het verlies!! Dikke knuffel en op naar een top 2015!!
joepie bloempje, een kloppend hartje. wensje suc6 morgen. Mamayo gecondoleerd. Vreselijk om dit jaar dan ook nog zo te moeten afsluiten.
Spannend Wensje, ik ga voor je duimen! Dacht al dat ik dat beter niet kan eten. Dan komt de volgende vraag: wat voor 'smoes' ga ik in hemelsnaam gebruiken? Ze weten namelijk allemaal dat ik graag crème brulle lust
Mamayo, ja het wordt wel verhit, maar een vriendin van mij zei dat het niet genoeg verhit wordt ofzo. Logan, slaap lekker!
Maar niet volledig. Een zacht gekookt ei kun je ook beter niet eten... Smoes, hmm... jeetje dat is lastig. Wat doe je met de wijntjes enzo dan?
Wijn lust ik niet en ik drink sws niet zo heel veel (op feestjes na dan). Eigenlijk wil ik het met Kerst ook wel graag vertellen aan mijn ouders en schoonouders, maar halve schoonfamilie zit eromheen en die hoeven het van mij nog niet allemaal te weten.
Kun je jouw creme brulee niet gewoon wat langer in de oven laten staan? Ik doe hetzelfde met mijn moelleux. En dan stiekem bij jezelf neerzetten. Jammer van die schoonfamilie erbij anders was t natuurlijk geen probleem geweest.
Moesten jullie t toetje nou ook maken? En lust iedereen het? Als er twee soorten zijn, dan valt het waarschijnlijk niet op dat je het niet eet.
We maken idd alleen crème brullee. Maar die van mij iets langer in de oven laten staan vind ik wel een idee. Hoe lang duurt het voordat ei helemaal gaar is?
Klinkt idd goed om hem langer te laten staan in de oven. Hoe lang durf ik niet te zeggen, kon zo snel ook niets over langer bereiden vinden op Google.
Volgens mij kun je het gewoon wel eten en zou ik me er niet al te veel zorgen over maken over of het ei al helemaal gaar is. Je maakt het ten eerste zelf dus je hebt de omstandigheden waaronder je het maakt zelf in de hand (en hoeft dus niet bang te zijn voor een onhygiënische kok ) en de producten die in de supermarkt liggen zijn zo goed gecontroleerd en getest, dat kan echt geen kwaad volgens mij. En het staat ook best een tijdje in de oven, dus komt vast goed