Is er iemand die onderstaan recept voor me kan vertalen. Ik kan wel wat Engels maar zit ook met de eenheden, bijvoorbeeld: 1/2 C All-purpose flour. De juiste vertaling krijgt een cupcake thuisgestuurd
C = cup, omzetten via een converter naar ML Tbsp = eetlepel Tsp = theelepel Oz = ounce en die kun je makkelijkste even door een converter halen op internet > ounce naar gram Yolk= dooier
De eetlepel en theelepel is niet letterlijk vertaald naar "onze" eet- en theelepels... Dat zijn echt speciale maten in Amerika. Volgens mij kan je de cups, tbs etc kopen in een setje bij de Hema. Nooit meer gedonder met omrekenen
Cups is een volumemaat van 250 ml. Makkelijkste is kop of glas waar 250 ml is pas. Longdrinkglas is er erg geschikt voor. Even 250 ml ingieten en dat is je cup. Ik gebruik zelf wel gewoon theelepel/eetlepel.
Ja voor die cups kun je echt het beste gewoon een setje cups en teaspoons/tablespoons (die zijn ook heel anders dan wat wij in de keukenla hebben liggen) kopen. Ik geloof dat ik gisteren bij de Blokker nog een heel mooi setje zag liggen. Voor een paar euro ben je klaar. Wat betreft de ingredienten: 1/4 C Boiling water = kokend water 3/4 tsp Instant espresso powder = kant-en-klaar espresso poeder 1 oz Dark chocolate chips = pure chocolade stukjes; ik hak altijd gewoon een reep in stukken. Die chips zijn hier bijna niet te krijgen en bovendien duur 2 tsbp Sour Cream at room temperature = zure room op kamertemperatuur Yolk from 1 large egg = eigeel van een groot (l / xl ) ei 1 tbsp Vegetable oil = plantaardige olie, bv zonnebloemolie 1/2 tsp Pure vanilla extract = puur vanille-extract 1/2 C All-purpose flour = normale bloem 1/3 C Sugar = suiker 1/8 tsp Baking soda = natriumcarbonaat, NIET vervangen door bakpoeder! Je kunt dit kopen bij de toko of apotheek (maagzout heet het dan geloof ik, Etos verkoopt het ook). 1/8 tsp Salt = zout Als je nog iets anders niet begrijpt moet je even een gil geven...
Een 'large egg' in Amerikaanse recepten is vaak ook wat kleiner dan een Nederlands XL-ei, heb ik me laten vertellen... Dus de gewone supermarkteitjes, maat M ofzo volstaan dan ook (heb ik tenminste wel ondervonden als ik dingen als pancakes maak).
En let op: cup is een volumemaat, dus een cup water is niet hetzelfde gewicht als een cup bloem. Dus met omrekenen moet je daar goed op letten.
Mmm krijg wel trek als ik die foto zie zeg! Mjom wat ziet dat er goed uit! Show je de jouwe ook ff?!jammer dat d'r hier kg af moeten anders had ik ze ook nog eens graag geproefd voor je