paprika in de oven

Discussion in 'De lounge' started by tulip, Nov 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tulip

    tulip Niet meer actief

    wij eten vanavond kip in braadzak en als variatie wil ik daar stukjes paprika bij doen. Maar als ik die er meteen met de kip in doe, zijn ze dan niet zwart na een uur??? Want de kip moet er een uur in.
     
  2. SYRV

    SYRV Fanatiek lid

    Nov 29, 2009
    3,133
    453
    83
    Volgens mij kan dat prima, er komt namelijk veel vocht vrij van de kip. Dus als je het mij vraagt worden de stukjes paprika eerder gekookt dan dat ze verbranden. En mocht het wel mis gaan dan weet je dat voor de volgende keer toch?
     
  3. Fullhouse1981

    Fullhouse1981 Fanatiek lid

    Jun 8, 2010
    1,903
    0
    0
    Oosten van het land
    dat denk ik ook, ze worden gekookt en lekker zacht/sappig :) Eet smakelijk! :D
     
  4. MamaSaaf

    MamaSaaf Actief lid

    Feb 19, 2010
    141
    5
    18
    Nederland
    Ik denk dat je ze gewoon niet te dun moet snijden. Dus wat dikke stukjes. Ze garen dan vast wel goed mee zonder zwart te worden
     
  5. Rosao

    Rosao VIP lid

    Nov 3, 2007
    12,893
    1,390
    113
    Gaat prima hoor. Ik gooide er altijd groente bij (paprika, champignons etc).
     

Share This Page