Even een snelle vraag, wil nu voor het eerst koken met PAPRIKA voor mijn dochtertje... maar bedenk me opeens, moet ik die dan ook ontvellen net als een tomaat? en zo ja, kun je die ook gewoon in warm water leggen? en hoe lang koken jullie de paprika? thanks alvast!
haha er kwam geen antwoord, dus inmiddels maar met velletje gekookt en gepureerd door de pastasaus...
ik kook de paprika nooit. ik bak het altijd en toen ze het nog niet zo goed kon eten pureerde ik de boel.
Ik doe het samen met de andere groenten een kwartiertje koken, dan trek je zo het velletje eraf. Eva eet stukjes, dus dan vind ik die velletjes nog een beetje eng.
Hier ongeveer hetzelfde, alleen stomen wij alles 10-15 min (ik prik om te kijken of het klaar is). Rode paprika ontvellen we, gele en groene paprika's lijken een minder hard velletje te hebben. Ik krijg zelf soms nauwelijks zo'n velletje weg ... laat staan een baby (maar als je het eten pureert, lijkt het me niet nodig)