Pco symptomen en ervaringen!

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Dins, 23 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Dins

  Dins Actief lid

  4 aug 2010
  259
  0
  0
  NL
  Hallo damess!!

  Ik was enige maanden afwezig op dit forum..eerlijk gezegd vanaf het moment dat ik wist dat ik pco had..eerst last had van onregelmatige cyclus en na bezoek bij de gyn en bloedonderzoek.. Hebben ze pco aan mij geconstteerd:(... Wat mij opvalt is dat dit steeds vaker voorkomt bij vrouwen..
  Ik zit nu op dag 56 vn me cyclus.. Ik moet nu op mn mestruatie wachten om met clomid 100mg te beginnen..het is mn eerste keer dus ben zeer benieuwd.. Alleen nu wil mijn mestruatie niet komen.. Alle maanden was ik gemiddeld tot dag 51 precies ongesteld nu heb ik die record gebroken en ik wil zooo graag ermee beginnen want heb het gevoel dat het bij de 1ste ronde raak zal zijn..
  De symptomen zijn (denk ik):acnen gewichtstoename aan onderbuik, beharing( zichtbaar bij mn bel), soms moeilijk mn gedachten onder woorden brengen..sentimenteel zijn. Het is best fustrerend dit allemaal..
  Soms heb ik een flink (knijpachtige) pijn in mn eierstokken.. Soms links soms rechts.. Deze pijn is niet bekend als symptoom denk want mn gyn zei dat die pijn niet van mn eierstokken is.. Nu weet ik van wel na enig onderzoek op een andre forum, niet altijd moet de huisarts volgen van alles wat'ie zegt... Want je eierstokken worden ook groter van pco syndroom.. Hoe ervaren jullie de symptomen van pco?en clomid? Ik moet meteen beginnen met een dosis van 100mg..wie wil gezellig bij kletsen :) Het is namelijk leuker om met mensen te praten die in het dezelfde schuitje zit als ik :)
  Liefs Dins
   
 2. Selena149

  Selena149 Niet meer actief

  Hier nog een PCO'er ;)

  Zoals je ziet aan mijn onderschrift zijn wij al even bezig, maar gooit de PCOS roet in het eten. Heb vorig jaar 3 kuurtjes Primolut/Provera meegekregen in de hoop dat daarna mijn cylus wat beterde, maar helaas. Mijn cyclus varieerde van 36-63 dagen, en alles er tussen in. Heb pas sinds 3 cycli een vermoedelijke eisprong (aan temperatuur te zien). Mocht ik deze cyclus weer een ei spotten moet ik na 7 dagen bloed laten prikken om te zien of de eisprong ook wel een goede eisprong is (je kan ook een halfbakken eisprong hebben zeg maar, wat nog niet goed genoeg is maar waardoor je temp wel kan stijgen). Na mijn studie-examens in mei (waarvan ik de uitslag in juni krijg) gaan we beginnen met Clomid.

  Symptomen die ik heb: onregelmatige en lange cycli, tot 3 cycli terug geen eisprong, ik heb nog altijd acne en helaas ook last van overbeharing. Heel af en toe vruchtbaar slijm (maar evengoed 3 dagen voor menstruatie, waar ik dus alsnog niets aan heb). Qua menstruatie vrij heftig en altijd al 2 week van tevoren buikpijn (hoewel dat mssn ook nog aan de uterus didelphys ligt wat ik ook nog heb). Steekjes rond mijn eierstokken heb ik ook vaker gehad, kan dus zeker wel bij PCOS, maar hoeft geen eisprong te betekenen.
   
 3. Dins

  Dins Actief lid

  4 aug 2010
  259
  0
  0
  NL
  Hoii Selena:)

  Wij zijn nu al ietser meer dan een jaar bezig en de laatste 3 maanden hebben ze pco bij mij geconstateerd. Al meer dan 6 maanden hebn ik last van overbeharing en ook soms behoorlijk pijn bij mn eierstokken. Heb vandaag de gyn gebeld.. Moet vanmiddag een zwangerschapstest gaan halen.. En daarna kan mn mens opgewekt worden. Ik hoop dat ik nu zwanger ben :):)!!! Ben zoo moe van dit pco gedoe.., tot 7 maanden geleden (of meer) kende ik mn lichaam goed met normale eisprong en alles nu is alles veranderd.. Mijn lichaam is iets voller, acne, beharing ect ect... Hopelijk heb ik morgen s'morgens een positieve test:)!!!


  Zijn er. Nog meer verhalen?? :)
  Liefs Dins
   

Deel Deze Pagina