pfff lastig..moet het ff kwijt

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door natascha25, 30 dec 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. natascha25

  natascha25 Bekend lid

  1 nov 2005
  732
  0
  0
  Hallo iedereen

  Ik weet het ff niet meer allemaal. ik ben 22-12 :evil: geworden het duurde maar 2 dagen en daarna lichtelijk. Nu had ik daarvoor buikpijn (anders dan ongipijn) en zere tepels tevens jeukend. Ik heb getest en dat was allemaal negatief. En de zere borsten zijn ook verdwenen En nu ben ik zelf bestvan slag. Niet van het negatieve testen hoor want dit is pas ronde drie maar van mijn lichaam. Ik ben meedere malen per dag misselijk meestal na het eten ben soms chaggie en heb het gevoel dat ik elk moment in tranen kan uitbarsten. Mijn buik voelt raar (maar dat kunnen ookmijn darmen zijn) ben licht geraakt. Snap er allemaal helemaal niets van ... zou dit bij het ontpillen kunnen horen of heb ik gewoon een winter dip!! Zijn er meer mensen die hier last van hebben gehad in het begin. En wat zou het kunnen zijn??? Hromonen!????

  Alvast bedankt voor het antwoorden
   
 2. Natasja

  Natasja VIP lid

  1 aug 2005
  25.784
  22
  38
  docente engels
  Capelle aan den IJss
  Misschien een combinatie, hormonen en een beetje de winter?
  Het beste is het gewoon over je heen laten komen, je kunt er niks aan doen. Lekker in bad gaan, goed boek lezen, of lekker filmpje kijken op de bank met een deken hihihih meestal voel ik me na een paar dagen weer lekker.
   
 3. Daan0201

  Daan0201 Fanatiek lid

  28 okt 2005
  1.830
  0
  0
  Ja, het lijkt me een combinatie van inderdaad...Zeker omdat je al getest hebt en die negatief is zou ik niet weten wat het anders zou kunnen zijn. Het is net wat Natas zegt, lekker in bad met een goed boek of op de bank en je bent zo weer de oude ;)
   

Deel Deze Pagina