pfff toch nog te lang haar!

Discussie in 'De lounge' gestart door sim, 28 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. sim

  sim Niet meer actief

  hoihoi,

  ff klagen hoor over iets simpels :)

  ik ben nu een paar keer naar de kapper geweest, nu in laagjes (sienna miller kapsel) maar niemand ziet er wat van, want ik moet het steeds vast doen, zelfs snachts loop ik met een antenne (tinky winky) op mijn hoofd!

  allereerst, nog steeds enorme haaruitval.

  en ten tweede mijn zoontje vind het leuk om wanneer hij ook maar in de gelegenheid komt, een bos of pluk te pakken en met zijn kleffe zweterige handjes niet meer los te laten.

  zo, dat lucht op :D
   
 2. KanjerB

  KanjerB VIP lid

  24 apr 2007
  5.097
  0
  36
  hahaha Tinky winky :)

  Nou meid ik had een enorme klit in mijn haar. (omdat ik was geopereerd (kreeg een maagband) hierdoor kon ik niet goed met mijn armen naar achteren toe) en ik heb vrij lang haar. Dus ik heb de klitten er zelf uitgehaad maar zat toch nog wel iets tussen. En ik heb altijd echt veel haar uitval gehad. Ik ben dus vorige week naar de kapper geweest en heb het in laagjes laten knippen en laten verven in 1 kleur(zwart) Ik heb ook best wel lang haar. En ik vind het ook erg jammer dat er eigenlijk niets te zien is van de lagen mensen merken het niet eens :( Maar haaruitval gelukkig is dat heeeeeeeeeeeeeel minder
   
 3. amaranta

  amaranta VIP lid

  6 mrt 2007
  7.734
  0
  0
  Kaalscheren zou ik zeggen :)
   
 4. sim

  sim Niet meer actief

  suger lee :)
   
 5. amaranta

  amaranta VIP lid

  6 mrt 2007
  7.734
  0
  0
  Soms zou ik willen dat ik het lef had. Helaas weet ik dat ik een fractie van een seconde daarna toch spijt krijg.
   
 6. tammy77

  tammy77 Fanatiek lid

  13 sep 2006
  1.168
  0
  0
  zeeland
  ik had ook altijd heel veel haar uitval,maar sinds ik fructise schampoo gebruik niet meer.misschien ook een tip voor jullie.
   
 7. Hoi Sim,

  Hier misschien een advies van een kapster, Heb je misschien een foto van hoe t nu zit.ANders zou je de volgende keer bij de kapsalon vragen of ze het in korte lagen willen knippen.
  Als je een foto heb pm m anders even, of probeer even foto's van verschillende kanten te maken dan kan ik ongeveer kijken hoe t geknip is en kan ik je beter advies geven.

  Anders zou je de volgende keer bij de kapsalon vragen of ze het in korte lagen willen knippen.Maar ik weet niet wat voor lengte je heb.

  Groetjes Patricia


   

Deel Deze Pagina