Groentehap zelf gemaakt, maar...

Discussion in 'Voeding' started by ssgerundt, Sep 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ssgerundt

    ssgerundt Bekend lid

    Jul 10, 2006
    970
    0
    0
    Verplegster
    Ik had vandaag zelf broccoli gekookt voor amy.
    Had het eerst gekookt, daarna met een staafmixer fijn gemaakt, nog een beetje kookvocht erbij gedaan... maar toch was het nog te dik of tenminste niet zo hoe het in een potje zit.
    Amy vond het ook helemaal niet lekker en uit de potjes vind ze het wel lekker... dus wat doe ik fout?
     
  2. chacha

    chacha Fanatiek lid

    Jan 20, 2006
    4,918
    0
    0
    volgens mij krijg je het nooit zo als de potjes....
    Je kunt er ook een scheutje opvolgmelk door heen doen voor de smeuig-heid
     
  3. judithteresa

    judithteresa Bekend lid

    Jul 2, 2006
    506
    0
    0
    journaliste/fotografe/webdesigner/model
    Fuerteventura-Canarische Eilanden
    een beetje boter of olijfolie, en iets meer kookvocht erbij:) maakt het heerlijk smeuig. olijfolie is gezonder, en beter dan boter.
    potjes van keira zijn altijd precies als die uit de winkel, aleen lekkerder:)
     
  4. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    Jan 7, 2006
    2,694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Heb je er wel een aardappeltje bij?
    En idd wat opvolgmelk of kookvocht.
    Ik bakte ook wel eens een stukje vlees (zonder kruiden of zout) en dan deed ik wat van die jus erbij..
    En vermaalde het stukje vlees ook met de blender, en hier ook een paar korreltjes van.. vond ze heerlijk!
     

Share This Page