Gehakt gister ontdooid, vandaag bereiden?

Discussie in 'De lounge' gestart door Edge, 14 nov 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Edge

    Edge Fanatiek lid

    30 mrt 2009
    4.833
    478
    83
    Vrouw
    Haarlemmermeer
    Zoals gezegd, gisterochtend heb ik gehakt uit de vriezer gehaald, kan ik het nu nog gebruiken denken jullie? Heb nog niet geroken. Weet iemand hoe het in ieder geval niet moet ruiken? :)
     
  2. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    heeft het in de koelkast gestaan? Zo ja, dan makkelijk, zo nee, dan zou ik het na 2 dagen buiten de koelkast niet meer eten.
     
  3. Rozeroos

    Rozeroos Niet meer actief

    geen probleem hoor. ik doe het regelmatig zo. teminste als je het gehakt in de koelkast hebt bewaard na het ondooien.
     
  4. Edge

    Edge Fanatiek lid

    30 mrt 2009
    4.833
    478
    83
    Vrouw
    Haarlemmermeer
    Ik heb het hier nog steeds in m'n koelkast staan (4 graden). Het heeft geloof ik een minuut of 3 buiten de koelkast gestaan gister. Bedankt in ieder geval!
     
  5. Omelet

    Omelet VIP lid

    14 nov 2008
    14.874
    2
    0
    Mits in de koelkast doe ik er niet zo moeilijk over.
     
  6. tulip

    tulip Niet meer actief

    in de koelkast gewoon opeten hoor, mits het er niet gek uit ziet. En over het ruiken, dan zal het wel goed zijn, want bedorven gehakt ruik je al als je je koelkast opentrekt hoor;)
     
  7. Edge

    Edge Fanatiek lid

    30 mrt 2009
    4.833
    478
    83
    Vrouw
    Haarlemmermeer
    Haha ok, met gehakt weet ik het nooit zo goed :p.
     

Deel Deze Pagina