Knakworst in bladerdeeg, vooral voor de kids, visschaal en vleesschaal, sateballetjes in pindasaus, roerbak ei. Allerelei soorten stokjes met vlees
Hangt er vanaf, zoet, hartig of allebei? zoet: pannekoekjes (van die Amerikaanse), croissantjes, fruit, slagroom (voor bij de koffie, bijv.), verschillende soorten thee/koffie, als het voor de Kerst is een kan met warme appelcider met een kaneel- en vanillestokje en plakjes sinaasappel, kerstchocolaatjes, mini-appelflapjes (of gevuld met ander fruit en/of gehakte noten en kruiden), turks fruit, tarte tartin, mini-broodjes, verschillende soorten jam hartig: gevulde eieren, frisse salades, mini-taartjes (hartig of zoet), soep, rolletjes witbrood met een smeerseltje (soort van witbrood-sushi), rauwe groenten op spiesjes, dips en smeerseltjes (humus, yoghurt met komkommerrasp en knoflook, geitenkaas met honing, tapenade), toastjes, kaasjes
Verdorie, Zilvervosje! Krijg er honger van hahaha Inderdaad doet een lekker soepje het meestal wel goed op een brunch. Misschien wat bladerdeegstengels uit de oven erbij maken? Of uitsteken met kerstvormpjes?
Lol, ik hou idd wel van koken Leuk idee, die bladerdeegvormpjes! Als je er een beetje eigeel op doet kan je ze ook versieren met sesam, maanzaadjes, of kruiden (bijv. rozemarijn en zeezout).