kalkoen niet helemaal gaar?

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door mel78, 14 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mel78

    mel78 VIP lid

    12 feb 2008
    8.320
    242
    63
    Hoi,

    Gisteren ben ik uit eten geweest en heb ik kalkoenfilet besteld.
    Het vlees was helemaal wit, er kwam geen rood sap uit, maar het midden was toch wat minder gaar dan dat ik thuis zou maken.

    Moet ik me nu zorgen maken om een bacterie of iets dergelijks? Of is dat echt alleen als het vlees zichtbaar rood is.

    Groetjes Melisa
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    2 dec 2005
    11.590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi

    nee je hoeft je geen zorgen te maken.

    Mirjam
     

Deel Deze Pagina