Pijn in onderrug.

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door pockettm, 21 okt 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. pockettm

  pockettm Nieuw lid

  21 okt 2005
  2
  0
  0
  Hallo dames,

  Ik heb hier al een beetje rondgekeken en gelezen, maar ik heb me uiteindelijk toch maar aangemeld om mijn vraag neer te kunnen zetten.

  Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Inge en ik ben 22 jaar. En mijn vraag is het volgende; Ik heb de laatste dagen last van pijn in mn onderrug, met soms raar beetje misselijk gevoel in mn onderbuik. Het is voor mij echt net telkens alsof ik ongesteld ben, terwijl dit niet het geval is! Ik slik wel de pil, misschien zwanger is wel in mn gedachte langsgekomen. Maar ik wilde het niet echt geloven, maar toen zei mijn vriend ook opeens, zou je zwanger zijn....?
  De pijn in mn onderrug is nu al iets van 3 dagen bezig, met vlagen. (vanochtend ging het bijvoorbeeld goed, sinds eind middag en nu is het er weer). Wat me wel opviel de laaste keer toen ik ongesteld was (vorige week), dat het zo weinig was en dat ik er niet echt last van had.

  Nu mijn vriend zelf de opmerking ook maakte, ben ik er in mijn gedachten bijna heel de dag mee bezig. Ik wilde graag weten van jullie (met al die ervaring :) ) of dit eigenlijk wel iets is wat kan duiden op zwangerschap. Of dat het er misschien wel gewoon niets mee te maken heeft.

  Alvast bedankt,

  Groetjes Inge
   
 2. niek

  niek Fanatiek lid

  31 aug 2005
  2.611
  0
  0
  zaanstad
  ik heb vaak pijn in mijn onderrug als ik ongesteld ben en zeker als het een paar dagen later is dan verwacht. Verder heb ik er geen ervaring mee, succes hopelijk kan iemand je meer informatie geven..
   
 3. Cindy

  Cindy Lid

  18 jul 2005
  41
  0
  0
  Ik heb ook altijd last van pijn in mijn onderrug als ik ongesteld om moet worden.
  Dus ook ik heb geen ervaring hiermee, hoop dat je snel een antwoord krijgt!
   
 4. sylvia21

  sylvia21 Lid

  5 sep 2005
  67
  0
  0
  Huissen
  ik zou gewoon voor de zekerheid een test doen als je het zeker wilt weten bij iedereen zijn de eerste symptomen anders ik had meer last van mijn borsten en stemmings wisselingen,
  Succes en hou ons op de hoogte

  Groetjes Sylvia
   
 5. pockettm

  pockettm Nieuw lid

  21 okt 2005
  2
  0
  0
  Bedankt voor de reacties,

  Misschien moet ik inderdaad dan maar komende week een testje halen...... Ik denk dat ik nog maar even wacht of dat de rugpijn echt aan blijft houden dit weekend.

  Ik was gewoon benieuwd of het iemand bekend in de oren klonk. Ik moet nu heel de dag werken, dus dan kan ik er niet aan denken ;)

  In ieder geval bedankt voor de reacties,
  Groetjes Inge
   

Deel Deze Pagina