Pijn... onwel... kramp?!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Anna, 30 mrt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Anna

  Anna Actief lid

  4 nov 2005
  144
  0
  0
  Goeiemorgen,
  Even mijn hartje luchten... Ik heb vanacht weinig geslapen en om half 6 werd ik wakker van enorme pijn... Middenboven in mijn rug en boven op mijn buik een stram strak gevoel... mijn buik was verder niet harder dan normaal. De baby was wel aan het bewegen... Dacht eerst dat het mijn maag was die verkrampte omdat ik misschien honger had... Het kwam en ging weer weg na 5 minuten... Nu gaat het wel weer. Geen idee wat het is... Iemand een idee?
  Anna
   
 2. mad

  mad Fanatiek lid

  31 okt 2005
  1.682
  0
  0
  als je het niet vertrouwd zou ik gewoon langs de VK gaan hoor!

  Toevallig heb ik het ook wel als ik net wakker ben, vooral een harde buik en een soort van steken. misschien toch de baarmoeder die dan de hele nacht heeft gerust en oprekt ofzo?? want na een poosje beneden is het meestal weer weg!
  Ik wordt ook stijvig wakker, kramp in `m been etc. heb jij dat dan ook?
  ook de bloedsomloop die trager wordt en weer op gang moet komen...

  suc6 in elk geval!
   
 3. Anna

  Anna Actief lid

  4 nov 2005
  144
  0
  0
  Dit deed me vaag denken aan maagklachten die ik al eens heb gehad maar soms ook aan weeen... maargoed de boel zal wel verkrampt zijn doordat ik onrustig heb geslapen en misschien raar heb gelegen. Ben gister wel druk geweest... dus doe het vandaag erg rustig aan!
   
 4. Niet meer actief

  Wat je hier omschrijft kan duiden om een te hoge bloeddruk als je het gevoel hebt dat er een strakke riem ordt aangetrokken.

  Even de vk bellen als het aanhoud meid
   
 5. Anna

  Anna Actief lid

  4 nov 2005
  144
  0
  0
  Mijn bloeddruk is nooit te hoog dus dat zou me verbazen... Maar als het terug komt bel ik de VK... nu gaat het wel weer!

  Groet Anna
   
 6. Niet meer actief

  Oke meid, want een strakke riem om je buik gevoel kan er wel op duiden, heb je verder geen hoofdpijn of iets dergelijks?
   
 7. Anna

  Anna Actief lid

  4 nov 2005
  144
  0
  0
  Nee, heb geen hoofdpijn. Maar voelde ook geen strakke band, meer een kramp-gevoel... ben net ff boodschappen wezen doen en voelde me opzich goed... als het verder niet meer terug komt is het goed... als het wel terug komt bel ik de VK. Ik denk dat ik gewoon ff rustiger aan moet doen!
   

Deel Deze Pagina