Restaurants

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Semmie83, 30 dec 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Semmie83

    Semmie83 Actief lid

    1 jun 2013
    163
    0
    0
    Gebruiken ze in restaurants altijd gepasteuriseerde eiwitten? Ik heb gisteren apfelstrudel als nagerecht gegeten, waarop een laagje gele room/glazuur zat. Na enkele happen bedacht ik me ineens dat er mogelijk rauw ei in verwerkt was? Maar voor restaurants is het risico toch te groot dat er mensen salmonella krijgen?

    En is er ook gevaar voor listeria?

    Bedankt voor de reactie!
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    2 dec 2005
    11.590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi

    restaurants zijn erg op hun hoede en zullen niet snel rauw ei gebruiken. Ik zou me geen zorgen maken.

    Mirjam
     

Deel Deze Pagina