Het duurt erg lang als je dikke bodems gebruikt. De tip van de ah kende ik nog niet. Bladerdeeg als bodem is ook erg lekker en veel sneller klaar. Edit, met bladerdeeg ook lekker met appel of banaan en ijs als toetje.
Als je de plaat van tevoren helemaal inpakt met aluminiumfolie, ben je zo klaar met schoonmaken. Tip van mijn moeder
De plaat vond ik niet het ergste, meer al die dingen waar je de pizza’s oplegt... nee wij gaan m ook verkopen ofzo. Niets voor ons.
Die zijn hier in de buurt helaas al maanden niet meer te krijgen, ideaal zijn ze. Wij zijn vorige jaar 22 dec verhuist naar nieuwbouw en met oud en nieuw hadden we 3 pizarettes aan, totaal geen geplak want er komt geen vet vrij zoals bij vlees. Wij zijn al jaren groot pizarette fan, hij staat hier erg vaak aan.
Gewoon nachtje in de week. Wel voor gebruik even insmeren met olijfolie. Nooit problemen mee gehad, ze zijn niet meer kraakhelder maar dat hoeft ook niet. Pizarette is inmiddels al zeker 25 keer gebruikt