Doordat we het hier continu over de pizzarette's hebben heb ik er wel weer trek in gekregen en ben ik van plan dit volgend weekend / of binnenkort weer eens te gaan eten. Ik heb benieuwd wat voor beleg jullie allemaal op tafel zetten om de pizza's te beleggen. Misschien kan ik nog wat inspiratie opdoen. wat hier altijd standaard op tafel gaat is (alles fijn gesneden) Geraspte kaas (pizza variant van de AH) Mini mozzerella bolletjes maar zag dat AH nu ook geraspte mozzerella heeft. Olijfjes, groen en zwart Basilicum Groene pesto Cherrie tomaatjes Ham Salami Paprika, groen, rood, geel Champignon Ui, normaal, rood, bosuitje Ananas Kappertjes Tonijn uit blik Gerookte zalm Geperste knoflook En man stooit soms wat tabasco over zijn pizza.
Favoriet hier: - ham - salami - ananas - ansjovis - geraspte kaas - mozzarella bolletjes - geraspte geitenkaas - paprika stukjes - tomatensaus - ui (meestal rode) - snacktomaatjes - rucola (om op mijn rauwe ham met mozzarella pizza naderhand te doen)
Leuk! Zo kan ik nog wat inspiratie op doen. Wij hebben meestal het volgende op tafel staan: - gehakt die al gebakken is. - gebakken spekjes - verschillende paprika - bosuitjes - champignons - salami - geraspte kaas - mozzarella - ansjovis - kruiden zoals Italiaanse kruiden en basilicum - Olijfolie
Salami Artisjok Paprika Tomaat Champignons Ham Geraspte kaas Blauwe kaas Geitenkaas Ui Spinazie Knoflook Zalm Rucola Kappertjes Mozzarella Rauwe ham
Ham Salami Shoarma Rosbief Parmaham Bacon Paprika Champignons Ui Tomaatjes Mais Basilicum Mozzarella Geraspte kaas
Zie al wat dingetjes die wij nog nooit geprobeert hebben, ik schrijf ze meteen op mijn lijstje voor de volgende pizzarette avond. Ik hou er namelijk echt van om elke pizza anders te beleggen. Liefst nog elke helft anders zodat ik van alles wat kan eten
Vind jij dat lekkerder dan echte pizza bodem? Wat is het voordeel daarvan? Klinkt wel leuk om eens zo te doen als lunch in de kerstvakantie met de kinderen.
Vind dit net zo makkelijk en veel goedkoper en sneller. bij ons in de familie doet iedereen dit. word lekker knapperig
Ik kan hem biet vinden. Wel diverse olijfolie met basilicum, knoflook, citroen enz. Heet het echt pizza olie?
Niemand die rode peper erop doet? Ik zie iedereen praktisch hetzelfde tikken dus ik sluit me daarbij aan. Plus pepers dan
Veel van de al gegeven antwoorden hebben wij ook. Wij gebruiken als saus de bbq saus van Calvé en de Heinz seriously good pastasaus arabica. Als topping hebben we naast de al gegeven antwoorden: hamblokjes, kipstukjes, gehakt, mais en courgette. De kip en gehakt is voorgegaard, of ik koop van die kipsticks van kips en voorgegaarde balletjes die ik dan in kleine blokjes snijdt.
Oh wat een super leuk ding dit!! Had er nog nooit van gehoord, maar dit is voor iemand die weinig vlees eet leuker dan gourmetten. je zou eventueel zelf van die bloemkoolbodems kunnen maken. Ik vind die echt zo lekker. https://uitpaulineskeuken.nl/2014/08/bloemkoolpizza-met-tomaat-mozzarella.html
Op zich zijn de kant en klare bodems van AH ook niet zo duur hoor. En daar zit al tomatensaus op dus die hoef je dan niet appart nog te kopen. En snel wil ik dit eigenlijk niet doen. Voor een snelle hap gooi ik wel.pizza in de oven of bestel ik. Vind van de pizzarette het lange tafelen juist gezellig. Baal juist altijd als ik 3x zoveel tijd aan voorbereiden van eten bezig ben in verhouding tot de tijd dat we aan tafel zitten.