Aan mij is zoiets ook niet besteed hoor. Gourmetten vind ik ook vreselijk. Urenlang in de keuken staat vind ik daarentegen niet erg, zolang we maar gewoon rustig aan tafel kunnen zitten. We hebben ook niks met lang tafelen.
- pannekoek beslagje - omelet ei - tomaat - paprika - courgette - asperge - champignon - andere paddestoelen (mix) - rucola - ui - salami - ham - bacon - kip stukjes - geruld gehakt - aioli - bbq saus (voor de texas bbq pizza) - ananas - Mozzarella - Geraspte kaas - parmezaan - brie - ansjovis - tonijn - ringetjes rode peper - kappertjes - pulled pork
Lekker 'zal ook eens kijken maar hier niet te koop volgens mij . Alleen online en ik koop niet online ..neem er minstens 5 flessen van mee uit Frankrijk elk jaar .. ook lekker over dd pasta heen of gewoon in te wokken lekker pittig.
Ik heb hem gehaald bij een “grote” Albert Hein, de kleine op het dorp hier met dat sjaggo personeel heeft hem niet
Bij ons bij een groot pannenkoeken huis....kun je heel veel hartige pannenkoeken krijgen. Dus de pannenkoek als pizza bodem zeg maar.
Oh, haha nee. Wat stom! We gaan zelf binnenkort gourmetten en zat daar nog mee in mn hoofd. Hihi Ei wel trouwens. Voor pizza carbonara speciale.
Waar kun je nog meer zo'n kant en klare mini pizza-bodems krijgen? Wij hebben geen AH in de buurt... Wel Plus, Jan Linders, Coop (als het moet, zit paar dorpen verderop), Jumbo, Aldi, Lidl....
Dit wilde ik ook zeggen inderdaad! Mijn dochter houdt niet van tomatensaus en zo kwamen we er op om er ook crème fraiche bij te zetten. Dat wordt nu nog beter gegeten dan de tomatensaus. Ook erg lekker als soort flammküchen met spekjes en ui. Verder vind ik het altijd leuk om de menukaarten van pizzeria's te bekijken voor inspiratie. Mijn favoriet op het moment is met oa artisjok en gorgonzola.
hier staat hij klaar voor Sinterklaas, dus nog niet uitgeprobeerd. Maar d NK dat hij hier echt wel in d smaak gaat vallen. Hier heeft iedereen een andere pizza als favoriet, dus nu kunnen ze het zelf gaan klaarmaken.
Ik dacht dat ik het sekstopic aangeklikt had en dacht bij het lezen van deze post echt "Huh?!?!?!?!?!"
Als je ook een gezonde optie wil is het ook heel lekker om een plak aubergine of courgette te beleggen met tomatensaus, spinazie, knoflook en (plantaardige) mozzarella
Kip, bacon, gehakt, salami, ananas (Nu krijg ik de anti ananas op een pizza brigade achter me aan) paprika, ui, pepers, kaas, kaas, kaas, mozzarella, parmezaanse kaas, nog meer kaas.
Liefst zo simpel mogelijk alleen dan in het groot Pizzasaus, mozzarella, beetje jonge belegen kaas, ham. Als ik hem pittiger wil dan wat chipotle kruiden. Ook lekker op wat knoflookolie er op de korst te smeren wanneer hij klaar is. (Knoflookteentje persen in olijfolie met een snufje zout even laten staan)
Even een vraagje: doen jullie de ui, paprika, champignon etc rauw op de pizza of bakken jullie die voor?
We zijn nu bezig. Met 10 man rond de pizzarette. Smaakt goed Ik heb vers pizzadeeg bij de plus gekocht. Daar heb ik rondjes uit gestoken. Daarna probeerden we het overige deeg weer uit te rollen, maar dat lukt niet Het is zo elastisch dat het helemaal intrekt tot dikke kleine rondjes. Ik heb nu maar kleine vierkantjes gesneden. Hoef ik tenminste niet opnieuw uit te rollen...