Geen idee eigenlijk, m'n man houdt van vuurtjes stoken, dus heeft hier elke keer wel al zeker een uurtje gebrand vooraleer we begonnen met bakken. Maar hoelang je tijdig herft weet ik eigenlijk niet.
pizzadeeg aan een kant een laagje bloem geven. De bloem kant leggen we op het houdertje, vormen het rond en beleggen de pizza en die gaat met houdertje en al op de steen. De plakkende kan wordt dus belegd. ik lees hier dus steeds over een zilveren of zwarte bodem maar wij hebben er eentje met een steen erin en een bolle deksel. Blijkbaar is die niet meer te koop.
Iemand deze al eens geprobeerd? https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.plus.nl%2FINTERSHOP%2Fstatic%2FWFS%2FPLUS-Site%2F-%2FPLUS%2Fnl_NL%2Fproduct%2FL%2F298656.png&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.plus.nl%2Fproduct%2Fdanerolles-mini-pizza-blik-330-gram-298656&tbnid=h0OORA7ENLIycM&vet=12ahUKEwjh0rzEqvbsAhWalKQKHZhFAi4QMygFegUIARC0AQ..i&docid=bxAnn4fohf5LmM&w=420&h=420&q=mini%20pizza%20bodem%20plus&ved=2ahUKEwjh0rzEqvbsAhWalKQKHZhFAi4QMygFegUIARC0AQ
Wij hebben gewoon kant en klaar pizzadeeg op een rol van plus eigen merk. Of die van Jan, maar de saus vinden we een beetje flauw. Ik rol hem open en snijdt er vierkantjes van. Gaat net zo prima en geen gedoe met uitrollen en dat het dan weer krimpt. Met dan dus een laagje bloem erop tegen het vastplakken op de steen.