Toen we het voor het eerst deden had ik gezorgd voor veel keuze en was er daardoor ook nog wel wat over. Daarna opgeschreven wat absoluut moest blijven, waar te veel van was en wat dus minder kon en wat we helemaal konden weglaten. Dus voor morgen heb ik dan ook wat minder in huis dan de vorige keer en zal er ook minder overblijven. En verder heb ik de restjes de vorige keer zoveel mogelijk verwerkt. Restjes ham ging bv door de nasi. Ananas werd gegeten als tussendoortje, geraspte kaas ging over een gebakken ei, etc.
vraagje hoelang duurt een pizza bakken? ik lees veel verschillende dingen sommige zeggen 5/7 min andere zeggen weer 20 dat vind ik wel een groot verschil.
Dat ligt aan de bodems, die kant en klare bodems uit de vriezer moeten 5/7 min, als je vers pizza deeg gebruikt moet een stuk langer.
Hier blijft niks over wat we weg doen. Alle gesneden groenten gaat de volgende dag in een omelet of in de soep Vleesbeleg(ham/salami) gaat op de boterham/tosti en anders in de vriezer. Deeg nog niet gebruikt, maar ik denk dat ik dat ook in de vriezer zou doen. Ohja en de blauwe kaas eet m'n dochter zo op
Heb je misschien een fotoo hiervan? Ik kan ze niet vinden namelijk. Niet in de winkel en niet op de website.
Thnx. Liggen ze net al bij AH in de diepvries? Hier in de Jumbo mijn buurtsuper. AH is hier wel maar toch stukje rijden.
Volgende dag eten we lasagne waar alles in gaat En salami is juist makkelijk te proportioneren. Althans, wij gebruiken "boterhamsalami", gewoon die plakjes. Dan knip of snij ik er een paar en indien nodig later meer
Ben zojuist hier bij Jumbo geweest. Dat was een kerst artikel. Zit dus niet standaard in het assortiment. Helaas.
Geeft niks Ik snap niet dat Jumbo het niet gewoon heeft ook. Dat alleen AH het heeft is wel bijzonder want volgens mij is het best een goed verkopend product.
Ja begrijp ik ook niet. Maaaaarrrr... Wij thuis vonden het verse pizzadeeg wel 1000 x lekkerder dan de kant en klare. Zelf lekkere saus maken en dan beleggen. Had deze voor ‘nood’ in de diepvries
AH verkoopt ook pizzadeeg op rol. Daar zou je ook rondjes in uit kunnen steken. De bodem zelf lijkt me wel aan de dikke kant dan. Misschien dan eerst voorbakken in de oven?
Wat wij hier als lekkerste hebben ervaren zijn de Danerolle (je kent ze wel, die blikken croissants) daar hebben ze ook met minipizzadeegjes van. Ff uitrollen en heerlijk deeg!
Hehe, hij is bij ons binnen. Maar zonder handleiding. Nu kun je die makkelijk op internet vinden, maar het gaat om het principe. Bij bol.com gemeld, maar het leek ze weinig te deren. Vrijdag aan de bak! We mogen allemaal 2 combi's uitzoeken. Het wordt margherita, salami, hawai, gehakt, tonijn en spinazie/zalm.
Ik heb hem ook besteld bij bol. Twijfelde al een tijdje maar door dit topic toch overstag! gisteren besteld, hopelijk het weekend binnen. De kant en klare pizzabodempjes bij de ah, waar kan ik die vinden? In de koeling of vriezer?