Ik heb een kant en klare pot tikka masala van Patak gekocht, maar nu het volgende: Wat doen jullie voor vlees/vis/kip, en groentes door de tikka masala? Ik heb werkelijk geen idee wat lekker zal zijn..... Alvast bedankt!
ik doe kip en champignons met gele rijst, en dan in die broodjes (naans) maar zijn wel meer groentes die er goed bij kunnen (alleen die lust mijn man niet). je kan er ook paprika bij doen, lekker.
Wij doen er heel veel groenten door, zoals champignosns, wortel, boontjes, paprika, soms wat courgette. Vlees doen we er meestal niet door of we doen er quorn door (vegetarisch) Ik vind het het lekkerst als je de groenten heel zachtjes laat gaten ín de saus, maar dan moet je wel geduld hebben, duurt namelijk zeker een uur. We eten er basmatirijst of gele rijst bij en naan. Jammie!!!
Op t boodschappenlijstje erbij: uien, champignons, naanbrood, basmatirijst.... Denk dat ik al een heel eind kom zo. Iedereen bedankt voor de tips, nieuwe zijn nog steeds welkom,
Ik doe er altijd groenten, champignons en rode linzen door (eerst koken) en dan op pitabroodjes. (= vegetarisch) Lekker... tikka masala!