Pretecho bij 'baby echo son'?

Discussie in 'Onderzoeken en echo's' gestart door , 25 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet meer actief

  Hoi,
  Wij willen graag nog een pretecho laten maken en waren nu een beetje aan het rondneuzen op internet bij verschillende praktijken in Brabant.
  Nu kwamen we uit bij "Baby Echo Son" en deze is best wel voordelig, nu vroeg ik mij af of er hier iemand is die ervaring heeft met deze praktijk?

  alvast bedankt!
   
 2. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  ik ken die niet maar heb goede ervaringen met kijk nou in helmond GEWELDIGE VENT, heel lief, geduldig weet waar hij het over heeft en zegt niet zomaar iets..

  www.kijknou.net (weet niet of die link mag) maar dat is een hele goed echobureau!
   
 3. carma

  carma Niet meer actief

  Een kennis van ons heeft daar niet z'n goede ervaring.
  Volgens echo son was er iets niet goed, maar achteraf in het ziekenhuis was er niets aan de hand.
  First sight in uden is ook een hele goede en ook niet zo heel duur.
  Wij zijn er zelf 2x geweest.

  Groetjes Mariek
   
 4. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant

  nog nooit van gehoord is wel handige plek voor ons uden... hebben we een website?
   
 5. Niet meer actief

  Hier wilden we in eerste instantie heen, maar hij heeft helaas geen plek meer voor ons de komende weken. :(

  Op de website van de praktijk in Son staat dat de vrouw die deze echo's doet ook echoscopiste is bij het diagnostisch centrum in eindhoven en den bosch, dus dan mag ik er toch van uit gaan dat ze weet waar ze mee bezig is? :rolleyes:
   
 6. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  wat raar zeg misschien dat hij vaste klanten dan voor laat gaan ofzo? we hebben alle pretecho's bij hem gedaan bij de eerste en nu afgelopen donderdag en weer volgende week maandag, echt vreemd!

  Ik ben ook bij de diag.centr geweest in Eindhoven voor de nekplooi e.d. daar zullen ze wel weten wat ze doen neem ik aan!
   
 7. Niet meer actief

  Hmm das raar! Hij zei tegen ons dat hij de eerst komende weken helemaal vol zat.
   
 8. Spekkie

  Spekkie Actief lid

  7 apr 2008
  407
  0
  0
  Bij de vorige zwangerschap ben ik in Son geweest, en het was echt geweldig! Tof mens, nam heeeeel uitgebreid de tijd en het was gewoon ook erg gezellig.

  Ze vermelde bij ons vooraf duidelijk dat bij twijfel ze je adviseert om een specialist op te zoeken, en dat ze dat dan ook altijd aan geeft van te voren. Persoonlijk word ik liever voor niks naar een specialist gestuurd, dan dat er achteraf wel iets fout heeft gezeten.

  Ik heb er zelf alle vertrouwen in daar.
   
 9. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  Het ZOU kunnen dat ik echt de laatste was ofzo ? hij heeft ons donderdag ingepland omdat de echo nog weinig liet zien mochten we gratis terugkomen om hartje te luisteren, vond ik wel service!
   
 10. Niet meer actief

  Ja, das inderdaad wel erg netjes! Nou, hij had nog 1 dag waarop we konden komen maar dat lukte helaas niet ivm. werk van mijn vriend, dus waarschijnlijk heb je 1 van de laatste plekjes gehad haha.

  Spekkie: Fijn om te lezen dat je er een positieve ervaring hebt gehad :p . En inderdaad, liever het zekere voor het onzekere.
   
 11. Ischa31

  Ischa31 VIP lid

  5 sep 2007
  6.822
  8
  38
  thuis
  Mijn ervaring is dus helaas iets minder. Ze neemt wel inderdaad de tijd en is erg vriendelijk alleen zei ze tegen mij is er eigenlijk wel tegen jou gezegt dat de navelstreng 2 vaten heeft ipv 3? Daar had de gyn dus helemaal niets over gezegt, volgens de mevr. van Echo Son hoefde ik mezelf daar niet druk over te maken maar dan kom je thuis en ga je googlen. 2/3e van de baby's wordt gezond geboren en 1/3e heeft een minder ernstige tot ernstige afwijking (bv syndroom van down). Ik was dus helemaal in paniek en heb de volgende dag het ziekenhuis gebeld en werd iets later terug gebeld door de gyn en volgens haar waren er gewoon 3 vaten te zien bij de 20 weken echo maar ze zouden de volgende afspraak er goed naar kijken. En inderdaad bleek het dus gewoon goed te zijn bij de volgende afspraak. Dus was mijn paniek voor niets en was het helaas geen "pret"echo voor mij. Later was ik op een verjaardag en vertelde mijn verhaal aan iemand en ze zei dat ze erom bekend staat om paniek te zaaien. Nu weet ik natuurlijk niet wat daar van waar is ik ga alleen op mijn eigen verhaal af. Mochten wij in de toekomst ooit proberen om misschien van een 2e kindje zwanger te raken dan voor mij in ieder geval bij dit bureau geen pretecho meer.

  Het bureau in Uden schijnt prettig te zijn zoals ik van andere mensen vernomen heb.
   
 12. Devilschase

  Devilschase VIP lid

  1 dec 2007
  16.680
  1.246
  113
  Generaal zonder leger.
  Flevoland
  als ze een site hebben kan je fotos zien, die wisselen nog wel es van kwaliteit bij de verschillende bureau vind ik.

  je bent trouwens wel erg laat voor een afspraak, ik maakte een afspraak met 20 weken en 3 dagen en kon pas met 28 weken en 3 dagen terecht bij 1 bureau in heel midden NL. Hoop dat jij meer geluk hebt!
   
 13. Niet meer actief

  Klopt, het toch een pretecho willen kwam ineens spontaan in ons op. We zaten steeds te twijfelen en ineens besefte ik me dat ik het toch wel erg graag wilde.
   

Deel Deze Pagina