Ik ben er dus een ooit een keer geweest. Een jaar of 10 geleden. Toen hadden ze kwartel wat ik zooo lekker vond. Parkheuvel ziet er super goed uit! Die kende ik nog niet. Fred’s schijnt ook leuk te zijn. Ben je daar wel eens geweest?
MOSTODUVA❤ als je deze kan krijgen bij je slijter neem mee. Ik hou wel van zoet maar niet van Hugo of canei. Mostoduva is mijn mooi weer wijn zoet maar zo lekker. is t overduidelijk dat ik wijn mis
Fred zit naast mijn absoluut favoriete restaurant (In de keuken van Floris). Die heeft geen ster, maar geweldig eten (9 gangen) met wijnarrangement. Heel klein en je zit allemaal om de volledig open keuken heen. Altijd genieten. En laatst bij Fitzgerald gegeten (1 ster) en FG restaurant (2 sterren) en beide in Rotterdam. Wij vonden Fitzgerald nog beter dan FG. Daar was er wat meer poespas om heen. Wel leuk, maar uiteindelijk gaat het om het eten en de wijn.
Jaaaa wij ook! Maar zoete witte wijn is eigenlijk geen wijn natuurlijk Dat maken wij altijd als grapje. Vind ik echt vies tegenwoordig. Behalve als dessertwijn
https://www.belgianwines.com/brands/ hier vind je Belgische wijndomeinen. Chateau Meerdael ligt hier om de hoek, maar heeft enkel 'schuimwijn' (omdat ze het geen champagne mogen noemen. Maar hij kan echt tippen aan champagne hoor! Hagelandse wijnen zijn ook niet slecht, maar zijn vooral witte wijnen. Entre-deux-monts hebben wij ook al bezocht. lekkere wijn en een mooie streek ook (Heuvelland en net over de grens Frans-Vlaanderen, de geboorte grond van mij papa). Misschien een idee?
Die ‘In de keuken van Floris’ lijkt me geweldig Die onthoud ik vast voor mijn verjaardag volgend jaar
Ik zeg als geintje tegen mijn vriendin die bij hoog en laag beweert dat ze geen droge witte wijn lust en helemaal geen rode, ook dat ze dan net zo goed DubbelFriss kan drinken ofzo
Ik ben al een tijdje afgestapt van Franse wijn. Doe mij maar een glas verdejo. Man wat een lekkere wijnen zijn dat... Of, vooruit, een Italiaanse pinot grigio.
Zou ik zeker doen! Wij gaan er zo graag heen en is altijd genieten. Geweldig concept en zo mooi om de keukenbrigade als een goed geoliede machine te zien werken. En altijd heerlijke wijnen. Ik heb één keer het sap arrangement genomen omdat ik geen alcohol mocht. En zelfs dat was heerlijk. Waren heel bijzonder sapjes die ook echt per gerechtje waren afgestemd.
Daar ben ik t helemaal mee eens. Ik heb sowieso niet veel met Franse wijnen of het moeten heule dure zijn maar vaak wat zurig ofzo. Vind Spaanse rioja reserva in de winter ook vaak lekker.
Zurig inderdaad. Nou zal ik echt niet alle wijnen over 1 kam scheren, er zit heus ook wel wat lekkers tussen. Maar een verdejo van 4 euro vind ik al heeeel lekker