prikpil en zwangerschap

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Silvia, 7 apr 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Silvia

  Silvia Nieuw lid

  7 apr 2006
  2
  0
  0
  Op 18 januari heb ik mijn eerste prikpil gebruikt Op 19 augustus 2005 heb ik voor het laatst een spuit gehad. Inmiddels ben ik twee keer ongesteld geweest te weten op 20 februari en 19 maart. Ik wil graag zwanger raken. Op 31 maart heb ik gemeenschap gehad. Afgelopen woensdag heb ik een test gedaan, maar die was negatief. Was het afnemen van een test te vroeg en bestaat de kans dat ik nu zwanger ben? Vanaf welke datum kan ik het testen?
   
 2. Harley

  Harley Fanatiek lid

  16 feb 2006
  2.152
  0
  0
  assistent filiaalmanager parfumerie
  Hardinxveld-Giessendam
  Als je uitgaat van een cyclus van 28 dagen is het inderdaad te vroeg geweest. Het is mogelijk dat je zwanger bent geraakt als je er van uitgaat dat je rond dag 14 je ei had. Ik zou nog zeker anderhalve week wachten voor je weer een testje waagt. Succes!
   
 3. Daphne

  Daphne Fanatiek lid

  1 jan 2006
  4.615
  0
  0
  Roosendaal
  Op je banner staat ook dat je pas over 9 dagen kunt testen.
   
 4. Silvia

  Silvia Nieuw lid

  7 apr 2006
  2
  0
  0
  Ik ben 14 april weer ongesteld geworden. Mijn vriend en ik gaan vandaag naar de huisarts, omdat we ons afvragen wat er aan de hand is. Het zou kunnen zijn dat de zwangerschap uitblijft vanwege problemen aan mijn zijde, maar het zou ook aan hem kunnen liggen.
  Ik heb reeds 2 meiden, een van 10 en een van 7 jaar. Mijn vriend heeft nog geen kinderen, dus weet niet of hij zelf vruchtbaar is. Ik ken mijn lichaam niet meer. Het gevoel dat ik wel of geen eisprong heb krijg ik niet. Afgelopen maandag heb ik ovulatietesten aangeschaft om te testen als en wanneer ik een eisprong krijg.
  Is het mogelijk dat we geholpen worden via IVF of iets dergelijks en vanaf welk moment kunnen we daaraan denken?
  Kunnen we nog kinderen krijgen?
  De onzekerheid geeft ons een raar gevoel.. We zijn planners, maar het gevoel dat je dit niet kan plannen is verschrikkelijk.
   
 5. smoekie

  smoekie VIP lid

  7 mrt 2006
  5.543
  1
  0
  je zegt zelf eigenlijk al dat je op 20 februari voor het eerst zelf ongesteld bent geweest, het is vrij normaal (als je hier even doorleest) dat het even kan duren voor je je eerste periode krijgt (intpillen, ook met de prikpil) , die heb jij dus gekregen in februari, netjes ook weer in maart(19e) (= cyclusduur 27 dgn), en nu ook weer netjes in april (14e = cyclusduur 26 dgn), je zou kunnen zeggen dat je nu in ronde 3 zit, dus er is vooralsnog geen enkele reden om te twijfelen of jullie wel of geen kinderen kunnen krijgen.

  dat die test negatief aangaf is niet zo heel erg vreemd. je hebt op dat 24 van je cyclus gestest, terwijl je dus nog niet eens overtijd was (heb ik ook wel eens gedaan hoor, daar niet van maar vreemd dat ie negatief was is het dus niet)

  Ik persoonlijk denk niet dat je reden hebt om ongerust te zijn, je hebt nu 3 keer je periode's gehad en netjes 27 en 26 dgn.

  Ik neem aan dat je behalve de 31e maart nog wel vaker gemeenschap heb gehad met je mannetje??? anders zou het echt een lucky shot moeten zijn :)

  zo rond de 25e april en daarna zal waarschijnlijk je 1volgende eisprong zijn dus gewoon lekker door blijven klussen, en tegen de tijd dat je echt een jaar bezig bent, ga je meestal naar je ha om bepaalde dingen te laten nakijken, maar daarvoor, je bent ook nog jong genoeg heb je geen enkele reden om aan te nemen dat er iets mis is bij jou of bij je vriend.

  dus meer dan heel veel succes gewenst kan ik niet zeggen.. :)
   

Deel Deze Pagina