Puckababy of woombie

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Meara, 17 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Meara

  Meara Niet meer actief

  Hallo allemaal,

  Mijn bijna 3 weken oude zoontje houd zichzelf wakker door dat hij steeds ligt te zwaaien met zijn armen. Hij wil het liefst in mijn armen slapen en niet lang in zijn eigen bedje.

  Ik vermoed dat inbakeren wel gaat helpen. Nu twijfel ik welke ik aan zal schaffen. Hij hoeft niet strak te liggen maar wil graag weten wat het beste bevalt of juist niet.
   
 2. bernadet26

  bernadet26 Fanatiek lid

  28 sep 2009
  1.335
  1
  36
  winkel medewerkster
  ik heb ze beiden gebruikt, de puck vanaf 2 weken tot 3,5 maand. toen werd die te klein en ben ik over gegaan naar de woombie.
  de puck daar ligt je kindje lekker geborgen in maar wel ingebakert. ze heeft er vanaf dag 1 heerlijk in geslapen (voordeel was dat ze zo heel makkelijk bij haar duimpje kon en dus heeel snel van die stomme speen af was) en de woombie die zit redelijk strak om het lijf heen, vond die heel goed om haar te laten wennen om zonder te slapen want die is met druk knoopjes bij de armen dus kan je de armen los doen als ze er aan toe zijn, bijv door eerst met 1 arm los te doen en daarna met beide armpjes.
  maaaaar denk er goed overna want vond het afbouwen nog het zwaarst hoor. ze zijn zo gewent om geborgen te liggen dat het afbouwen wel moeilijk kan zijn.
  bij de ene baby gaat het direct goed met afbouwen en bij de andere niet dan duurt het ff.
  ik dacht maar zo, heb iedergeval de eerste paar maanden kunnen slapen en rusten dus kan dat na 5 maanden wel hebben een paar slechte dagen/nachten.
  conclusie, ik was over beide heel tevreden maar heb aan de puck het meeste gehad
  succes :D
   
 3. mila2008

  mila2008 Bekend lid

  12 jun 2009
  628
  0
  0
  ik heb de puck 3 maanden gebruikt, van 2 uurtjes achter elkaar slapen ging het in 1 keer naar 6 uur achter elkaar, heerlijk :p. Nu heeft hij de ergo cocoon is heel rekbaar en heeft ook drukknoopjes voor de armpjes zodat je per armpje af kan bouwen.
   
 4. Roes

  Roes Fanatiek lid

  9 okt 2009
  1.791
  0
  0
  woonbeg voor jongeren met een verst beperking
  Gelderland
  puck heb ik geen ervaring mee alleen met de woombie en naar grote tevredenheid, onze jongen kon zijn armpjes nog wel een beetje erin bewegen en dat was voor hem voldoende om rustig te worden en zichzelf niet meer te bezeren..
   
 5. DJ Momo

  DJ Momo Fanatiek lid

  23 apr 2010
  4.523
  0
  0
  NULL
  NULL
  ik ben puck fan! van de baby naar de mini naar de bag!
  koop anders op MP, staat genoeg aanbod, voor minder geld en als het je niet bevalt ben je vaak voor hetzelfde geld zo weer kwijt!
   
 6. Sensea

  Sensea Niet meer actief

  ik zweer bij de puckababy. een milde vorm van inbakeren die heel effectief is. wij hebben hem bijna 6 maanden gebruikt. de eerste en de tweede.
   
 7. Meara

  Meara Niet meer actief

  Bedankt allemaal
  Ik las ook iets over de swaddle me. Is de helft goedkoper maar weer iets strakker.
  Twijfel twijfel twijfel
   
 8. carlo1987

  carlo1987 Fanatiek lid

  9 feb 2010
  1.043
  0
  0
  verzorging
  nijmegen
  de puckababy. is officieel ook als veiligste bewezen. en ook daar ziiten bij de mini ritsjes aan de zijkanten om af te bouwen.
  hier sinds gebruik puckababy veel rustiger en langere slaapjes. als de puck in de was zit en hij doet een slaapje zonder dan is het eerst weer gillen om uiteindelijk in slaap te vallen.
   
 9. mama2011

  mama2011 Niet meer actief

  wij gebruiken de pucka baby vanaf dat hij 3 weken is en het bevalt ons prima. ons zoontje kon heel moeilijk in slaap komen en sliep soms hele dagen niet!
  sinds dat wij het gebruiken slaapt hij zo! dus super ding!
   
 10. Meara

  Meara Niet meer actief

  Herb de Puckababy gekocht vanmiddag.
  Gaan hem meteen proberen vannacht.
  Bedankt alle
   
 11. Manuela79

  Manuela79 VIP lid

  7 aug 2006
  10.145
  0
  0
  Hilversum
  Hier ook supertevreden over de puckababy, zowel de piep als de mini.
   

Deel Deze Pagina