doen jullie dat? ik deed dat bij de eerste wel, maar is het echt nodig? dan kan ik beter een krop kopen en zelf snijden en wassen.
ik doe dat niet hoor. Ik ga ervan uit dat voorverpakte sla al goed gewassen is voor het die zak in gaat.
Ik was het ook altijd nog even, soms zitten er ook blaadjes tussen die niet meer goed zijn, die haal ik er dan gelijk uit. Bij veldsla haal ik de worteltjes er ook nog af
Voordat ik zwanger was, waste ik de sla nooit. Ik ga ervan uit dat het goed gewassen is, maar nu ik zwanger ben neem ik het zekere voor het onzekere en was ik het nog een keer.
Ik was het nu ook, want ik heb in een zwangerschapsboek gelezen dat in voorverpakte "gewassen" sla nog steeds de listeria bacterie kan zitten. Dus ik doe het dan liever wel...
vaak is die gesneden sla al eigenlijk bijna niet goed meer, als het net in de winkel ligt, heel irritant vind ik dat! Kom je thuis met "verse"sla en doe je t zakje open, komt er zo'n weeeig luchtje uit, ieuwwwww. Daarom koop ik tegenwoordig vaker veldsla en rucola, das nog lekker ook! lekkere pijnboompitjes, tomaatjes en feta erbij! (alhoewel ik tomaatjes nu even niet zo goed kan hebben ->> maagzuuurrr..)
ik koop nu vaak een krop ijsbergsla. Heb ook gelezen dat in voorverpakte groenten de bacterie kan zitten. En neem nu inderdaad het zekere voor het onzekere.
Ja hoor. zolang het maar van gepasteuriseerde melk gemaakt is (en dat is zo'n beetje elke feta uit de supermarkt).
Volgens mij wel hoor, als je gewoon die feta-blokjes van de reclame neemt (ik weet even het merk niet meer) en niet van de turkse winkel ofzo, is het geen probleem.
Ik eet zelden sla uit zak. Koop liever een krop sla en was die dan grondig. Maar laatst had ik een zak sla en die heb ik niet gewassen.
Wij hebben altijd feta van de Turkse winkel. Ook die is (gelukkig) van gepasteuriseerde melk, zit in een groot blik waar het op staat. Die vind ik lekkerder dan die uit de supermarkt (Apetina feta). Ik weet niet als je losse feta koopt, uit zo'n bak in de toonbank, of dat ook mag....
Ja die apetina bedoelde ik ook ja, tja bij onze turk heb je alleen maar losse feta uit die bakken, dus ik laat het maar even, ben al lang blij dat ik nog feta kan eten haha