Op internet lees je toch echt dat men meestal roggebrood met (katen)spek, afbakbroodjes of een boterham erbij eten. Wij ook trouwens. Niks mis mee natuurlijk, maar ik ben nu wel op zoek naar afwisseling voor bij mijn erwtensoep vanavond. Vandaar de vraag: wat eet jij naast je erwtensoep?
Niet veel eigenlijk, erwtensoep met rookworst vind ik echt vullend genoeg . Afgelopen zondag wel een stokbrood erbij afgebakken, maar de helft weg kunnen gooien... Doe ik niet meer dus. Maar wat heb ik weer genoten van de soep! Jammie.....
Wij eten bij alle soorten soep eigenlijk altijd iets van stokbrood met smeersels, kippenkluifjes en/of spare ribs
Pannenkoeken?? Kan mij die combinatie niet goed voorstellen. Zoete of hartige? Wij eten het meestal zonder iets. Het is al een hele maaltijd of zich, anders met een stokbroodje.
Roggebrood met spek of geroosterd wit brood (eten we normaal nooit, maar geroosterd vind ik het zo lekker!) met boter. Ik hoor om me heen inderdaad ook veel mensen die er pannenkoeken bij eten, maar ik vind dat zelf maar een rare combinatie. Bij andere soepen vind ik quiche ook erg lekker erbij, maar erwtensoep is van zichzelf al heel vullend.